Mikkel Kessler sælger sit hus til sig selv

Mikkel Kessler har lige lavet en såkaldt 'win-win-handel' ved at købe sit eget hus i Sengeløse ved Høje Taastrup

Her er en glad vinder. Mikkel Kessler har vundet mange boksekampe, og nu har også lavet en 'Win-wind-handel' ved at købe sit eget hus.(Foto: Thomas Sjørup)
Her er en glad vinder. Mikkel Kessler har vundet mange boksekampe, og nu har også lavet en 'Win-wind-handel' ved at købe sit eget hus.(Foto: Thomas Sjørup)

Der er ikke noget bedre end to tilfredse parter i en bolighandel, og det er formentlig også tilfældet i Mikkel Kesslers køb af sit eget hus i Sengeløse ved Høje Taastrup. Det skriver Boliga Kendte.

Det var nemlig bokserens eget selskab Cohebo ApS, der ejede boligen, som blev købt i 2011 for 2.052.000 kr. og solgt videre til Mikkel Kessler i begyndelsen af februar i år for 2.091.000 kr.

På det tidspunkt havde han dog allerede fået revet den bevaringsværdige gård, der lå på grunden, ned, hvilket indbragte ham en politianmeldelse fra Høje Taastrup Kommune i januar.

Alligevel fik den 34-årige mesterbokser i midten af februar lov til at genopføre et nyt hus, dog med en række skrappere energikrav.

Læs også:

Se også: Hopkins tror han kan slå Kessler

Læs også:

Se også: Kesslers svar på Froch-hån: Prøv med dart

Ifølge Dagbladet Roskilde, der har fået aktindsigt i tegningerne, har Kessler planlagt at indrette kælderen med en biograf, en vinkælder og et aktivitetsrum.

Fidusen ved at overtage boligen fra firmaet kan være, at Mikkel Kessler, ifald han senere vil sælge boligen, slipper for at betale avanceskat, skriver Boliga Kendte.

Det forudsætter dog, at han selv har boet i ejendommen

Se den gamle annonce for Mikkels Kesslers hus her

1 af 2 Mikkel Kessler, som hele Danmark kender ham, med masser af vitalitet i bokseringen.(Foto: Thomas Sjørup)
2 af 2 Her er en glad vinder. Mikkel Kessler har vundet mange boksekampe, og nu har også lavet en 'Win-wind-handel' ved at købe sit eget hus.(Foto: Thomas Sjørup)
Mest læste i flash!
Hent flere