De ragede også uklar med loven

Samuel fra 'Singleliv' risikerer fængselsstraf - se hvilke kendte, der også har været på kant med loven her

Amalie og Peter ankommer til retten. (Foto: Mogens Flindt)
Amalie og Peter ankommer til retten. (Foto: Mogens Flindt)

Læs også:

Se også: Realitystjerne tiltalt for brutal vold mod tv-kæreste

Amalie og Peter:

Reality-parret skabte deres egen soap-opera med deres forhold, der gik i stykker og blev genoptaget i én uendelighed. Det sluttede første gang under voldelige omstændigheder, hvor Peter Birch fik 40 dage bag tremmer for at have overfaldet kæresten i en gård i den indre by af København.

Amalie Szigethy fik senere 60 dages betinget fængsel for at have talt usandt om begivenheden, efter at parret igen var blevet forenet.

Robinson-Birger:

Den tidligere Robinson-deltager Birger Øgmundsson blev idømt 60 dages betinget fængsel og 50 timers samfundstjeneste for vold mod en fotograf fra Ekstra Bladet.

Voldsepisoden fandt sted i 2011, efter at han havde sendt sms'er med seksuelt indhold til en mindreårig pige.

Da Ekstra Bladet opsøgte ham, blev han rasende, bankede knæet op i fotografens næse og forsvandt i sin bil med kameraet.

 

L.O.C.:

Danmarks kendteste rapper, L.O.C., blev i 2012 idømt 40 dages betinget fængsel for vold mod en festivalgæst ved et 'Under Broen'-arrangement i Middellfart.

L.O.C - Liam O'Connor - var tiltalt for at have slået en sygeplejer med knyttet næve, og selvom vidner forsøgte at tale episoden ned, troede dommeren mere på andre vidners beretninger, der svarede til tiltalen.

X Factor-Nicoline:

17-årige Nicoline Simone Søberg, der deltog i X Factor i en duo med Jean Michel - indtil han valgte at springe fra - fik halvandet års betinget fængsel ved retten i Sønderborg. Teenageren blev dømt for at have fragtet to kilo kokain fra en parkeret bil til hendes eks-kærestes hus på Als.

Den tidligere kæreste var i forvejen i gang med at afsone en dom på syv års ubetinget fængsel.

Oddset-Janni:

Blondinen Janni Christensen ankede på stedet den dom på et år og ni måneders fængsel, hun fik i Københavns Byret for åger mod en ældre mand. Med to med-tiltalte havde Jani franarret ham 1,5 mio. kr., og de havde også til hensigt at sælge hans hus for to millioner.

Den 64-årig mand modtog samme dom, som han ankede, mens en 35-årig kvinde fik en behandlings-dom, og hun tog betænkningstid i forhold til anke-spørgsmålet.

Rigmor Zobel:

Jetset-dronningen Rigmor Zobel fik en bøde på 20.000 kroner for at købe seks gram kokain, og den dom blev ikke anket. Hverken af Zobel eller anklageren, der ellers havde argumenteret for en handel af betydeligt større mængder. Anklageren var dog tilfreds med, at Zobel blev dømt skyldig.

 

... og så er der Bendtner:

Fodboldstjernen kunne have kørt 28 gange i taxa fra Købernhavn til Torino, hvor han bor, men Nicklas Bendtner tog sin egen bil de få hundrede meter i den indre by til et andet værtshus efter at drukket vin, øl og diverse shots på et af byens in-steder.

Undervejs kørte han også i den gale retning i en ensrettet gade. Promillen var 1,75. Dom: Bøde på 840.000 kroner samt frakendelse af kørekortet, som han iøvrigt heller ikke havde noget af, i tre år.

Mest læste i flash!
Hent flere