Amalie under nålen: Se mine nye læber

Amalie har fået fyldt læberne med Restylane og har allerede bestilt tid til næste behandling

Amalie gør sig virkelig til for kameraet med sine nye læber. (PRIVATFOTO)
Amalie gør sig virkelig til for kameraet med sine nye læber. (PRIVATFOTO)

Lige nu ømmer Amalie Szigethy sig og kan næsten ikke tale.

Men den 21-årige realitystjerne er alligevel meget begejstret for de portioner af fyldstoffet Restylane, som hun har fået fyldt i læberne. Amalie synes, at behandlingen har gjort hendes kysse-mund helt perfekt.

- Jeg kan næsten ikke tale, fordi mine læber er så ømme, siger Amalie.

Læs også:

Se også: Så fræk er Peters nye Amalie

- Hold kæft, hvor fik jeg mange stik med nålen, men jeg synes, det er blevet helt vildt flot, så jeg lider gerne for skønheden, siger Amalie, der fik behandlingen hos Cosmetica på Christianshavn gratis.

- Min mor er blevet et ansigt for dem, og hun spurgte, om jeg ville med derud. Jeg sagde, det gad jeg kun, hvis jeg måtte få noget lavet. Og så kunne jeg jo få lavet læberne; det har jeg altid gerne villet prøve.

Ingen botox - endnu
- Jeg behøver ikke botox eller nogen andre ting. Ikke lige nu i hvert fald. Måske når jeg bliver gammel. Det vil jeg ikke udelukke.

- Jeg har allerede bestilt en ny tid. Det holder jo kun tre-fire måneder, så skal man ha' det lavet igen, siger Amalie.

Læs også:

Amalie fik 60 dages betinget fængsel og 60 timers samfundstjeneste. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 22. jan. 2013 - kl. 13:21 TV: Amalie trods nye voldsanklager: - Jeg vil ikke anmelde Peter

- Jeg er helt vildt tilfreds med det. Det har bare gjort mit ansigt perfekt, synes jeg.

- Jeg gik også i Magasin bagefter og prøvede alle deres læbestifter. Jeg skal helt sikkert beholde det her look. Nu venter jeg bare på, at ømheden forsvinder så jeg kan komme ud og bruge mine nye kysselæber, haha.

Læs også:

Amalie fik 60 dages betinget dom for falsk vidneforklaring. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte - 22. jan. 2013 - kl. 11:41 TV: Betinget dom til Amalie

Skærm

Mest læste i flash!