Frække Stine Kronborg lagt ned - igen

Den danske poledancers hjemmeside kunne endnu engang ikke stå for presset, da ekstrabladet.dk's læsere villle høre eller rettere se hende sige undskyld

Stine Kronborg har sin helt egen måde at undskylde på. Nu får hun lejligheden igen, efter hendes blog igen-igen gik ned på grund af interessen for hendes frække fotos. (Foto: Foto: Judd Hingerty)
Stine Kronborg har sin helt egen måde at undskylde på. Nu får hun lejligheden igen, efter hendes blog igen-igen gik ned på grund af interessen for hendes frække fotos. (Foto: Foto: Judd Hingerty)

'Der er PT meget pres på stinekronborg. Prøv lidt senere'.

Sådan lyder det, hvis man - i embeds medfør naturligvis - forsøger at gå ind på Stine Kronborgs blog mandag morgen.

ekstrabladet.dk lagde søndag aften en historie online med en undskyldning fra den danske kvindes side.

Læs også:

Se også: Kronborg siger undskyld med frække billeder

Her sagde Stine Kronborg på sin helt egen måde undskyld til de danskere, som tidligere på ugen blev skuffede, hvis de forsøgte at komme ind på hendes hjemmeside.

Her var den også blevet lagt ned, fordi ekstrabladet.dk linkede til den i denne historie:

Se også: Stine headhuntet til Australiens frækkeste klub

Stine Kronborg er p.t. bosiddende i Australien, hvor hun lever af at danse og vise sin smukke krop frem. Men hendes landsmænd har åbenbart langt fra glemt hende.

'Jeg synes da bare, det er fantastisk, at folk gerne vil ind og se mine billeder, og at man stadig følger mig, selvom jeg er flyttet så langt væk. Og jeg har jo ikke noget imod at mine shows får lidt opmærksomhed, når jeg endelig laver noget, jeg selv er lidt stolt af, he he', skriver hun fra downunder.

Læs også:

Se også: Stine Kronborg i australsk nøgen-triumf

'Jeg havde dog ikke regnet med, at det ville skabe så meget kaos for Jackie (Navarro, chef for Stines blog, red) med, at siden ikke kunne bære trafikken, og at vi lagde den ned igen, hahaha. Men nu bliver jeg flyttet, så må jeg se, hvad jeg kan forkæle med næste gang', lover danskeren.Man kan kun sidde og vente på, hvordan Stine Kronborg siger undskyld denne gang. (Foto: Judd Hingerty)
Man kan kun sidde og vente på, hvordan Stine Kronborg siger undskyld denne gang. (Foto: Judd Hingerty)


Jackie Navarro fik pludselig travlt, da artiklen gik online omkring klokken halv syv søndag aften.

Bad om nøgen-advarsel
Blog-mamaen fortæller, at der havde været omkring 100.000 hits, indtil siden gik ned.

- Det er, fordi de alle sammen kommer ind på en gang, hvis vi spreder det over en hel dag, er jo noget en normal side kan klare, forklarer hun.

Læs også:

Se også: Her kysser Kronborg venindes røv

Jackie Navarro forsøgte at få trafikken omdirigeret til en anden server, men heller ikke den kunne stå for presset. Så nu vil hun forsøge at få styr på det til næste Stine Kronborg-undskyldning.

- Det er selvfølgelig noget, vi skal have styr på. Jeg havde faktisk skrevet til Stine, at hun skulle advare mig, hvis der blev lagt frække billeder op, så jeg kunne nå at flytte hende. Men I var alt for hurtige. Hun havde tænkt, at hun lige ville skrive det til mig. Meeeen BUM...så ramte I os, siger Jackie Navarro.

Mest læste i flash!
Hent flere