Christiane fik fysisk reaktion under brylluppet

Og så blev tv-værten blev overtrumfet af sin stylist i forhold til sit outfit

I det nye nummer af Elle kan man se parret skære bryllupskagen for. Den var i øvrigt et orgie af chokolade. (Aftryk fra Elle).
I det nye nummer af Elle kan man se parret skære bryllupskagen for. Den var i øvrigt et orgie af chokolade. (Aftryk fra Elle).

Hun er vant til at millioner af seere ser på, når hun arbejder som tv-vært.

Men trods filmroller og værtsrollen i Vild med Dans, gjorde mindre end 100 par øjne og udsigten til L.O.C. hende mere end nervøs.

Det afslører Christiane Schaumburg-Müller i det nye nummer af Elle, der i dag bringer eksklusive billeder af parrets store dag på Valdemars Slot den 22. december sidste år, hvor Christiane kunne føje O’Connor til sin lange liste af navne.

Læs også:

Se også: Bikiniklædt Christiane siger farvel til Fiji

- Jeg er vant til at være på og plejer ikke at blive nervøs, alligevel blev jeg ramt af en helt ukendt følelse; en for mig helt ny fysisk reaktion, da vi sad ved alteret. Helt sitrende. Det var ikke ubehageligt, bare meget, meget anderledes og overvældende.

I interviewet fortæller hun også, at hun ikke fik sin vilje, som hun ellers har for vane. Hendes stylist, Kim Grenaa, overtrumfede brudens ønsker om sko.

Læs også:

Se også: L.O.C. fyrer formue af på Fiji-luksus

- Jeg havde selv fundet et par lave, spidse dansesko, som er vildt behagelige, men det kunne Kim (Grenaa, red.) ikke holde ud, så på selve dagen gav han mig et par fantastiske Christian Louboutin-stiletter, fortæller Christiane til månedsmagasinet.

Læs også:

Se også: Christianes nye tjans: Vaskekone på bryllupsrejsen

Her fortæller hun også, at Georg Jensen havde sørget for, at bryllupsmiddagen blev ekstra speciel.

- Vi havde lånt et hav af lysestager fra Georg Jensen, siger Christiane, der selv kørte stagerne til Fyn i en bil, der ikke kun var proppet med ting, men også en influenzaramt nevø.

Der blev heller ikke sparet på glimmeret, da landets pt mest omtalte par blev gift.

Læs også:

Se også: Her gemmer L.O.C. og Christiane sig

- Vi skulle have glimmer - masser af glimmer. Så jeg tømte den ene Panduro Hobby efter den anden, og så sad min mor, min søster, mine brudepiger og jeg ellers og glimrede alt til med en limpistol. Der var glimmer overalt!, siger den nygifte Christiane.

1 af 2 Elle har i det nummer, der kommer på gaden i dag, fået eneret på billeder fra brylluppet.
2 af 2 I det nye nummer af Elle kan man se parret skære bryllupskagen for. Den var i øvrigt et orgie af chokolade. (Aftryk fra Elle).
Mest læste i flash!