Lyby flytter fra konen

Skuespilleren deler ikke længere adresse med konen Tanja

Troels Lyby er ifølge Folkeregistret flyttet ind til København K, mens Tanja er blevet på Frederiksberg. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
Troels Lyby er ifølge Folkeregistret flyttet ind til København K, mens Tanja er blevet på Frederiksberg. (Arkivfoto: Mogens Flindt).

For ti år siden fortalte han i et interview, at han håbede, at forholdet skulle vare til livets ende.

Men nu må Troels Lyby efter alt at dømme erkende, at håbet er brast.

For tre dage siden flyttede han ind i en mindre lejlighed på Landemærket i det indre København, mens konen Tanja er blevet i deres lejlighed på Frederiksberg.

For mens Troels har meddelt sin flytning til Folkeregistret, har Tanja ikke indgivet anmeldelse om, at hun vil skifte Frederiksberg ud med København K.

Læs også:

Se også: Troels Lyby måtte betale dobbelt husleje i to år

- Jeg har været i parforhold, der ikke fungerede, og nu er jeg i et forhold, jeg er lykkelig med.

Parret har fire sammenbragte børn og flyttede i 2008 i en 231 kvadratmeter stor lejlighed, som de købte for 5.450.000 kroner, inden boligmarkedet endte i en gevaldig rutsjetur.

Tidligere boede de i et stort hus i Skævinge. Et hus, de et par år døjede med at få solgt.

Da han i sin tid blev skilt fra sine to børns mor, var det hårdt for skuespilleren.

Læs også: Der er riiiigeligt til kvinderne

- Men jeg tror stadig på, at tør man ikke vælge, kommer man til at gøre langt mere skade. Den kortsigtede smerte er bedre end den langsomme død. Og var jeg blevet, havde jeg forrådt både mig selv og andre. En skilsmisse er en benhård proces også for børnene, har han tidligere fortalt BT.

Her fortalte han også om den forvirrede tid efter skilsmissen.

- Det hele forekom lidt dommedagsagtigt. Som om man er banket tilbage til år 0. Det var en tilstand, jeg også har oplevet i forbindelse med dødsfald. Men tiden arbejder for én. Pludselig en dag fandt jeg ud af, at livet går videre på sin helt egen måde.

Mest læste i flash!
Hent flere