Anni til rødstrømper: Lad mine patter være i fred

Fønsby fastholder sin ret til at få lavet kosmetiske ændringer

- Jeg bestemmer selv over min krop og de ting og ændringer, jeg måtte fortrække at få lavet, siger Anni som svar til rødstrømperne. (Privatfoto).
- Jeg bestemmer selv over min krop og de ting og ændringer, jeg måtte fortrække at få lavet, siger Anni som svar til rødstrømperne. (Privatfoto).

Når kvinderne afholder deres internationale kampdag den 8. marts, bliver det ikke med Anni Fønsby på barrikaderne.

Hun har set sig sur på kvindeforkæmperne, efter at hun forleden så en invitation til en begivenhed på kampdagen.

'I kan være med i en happening, hvor vi skaber et kroppens frigørelses træ. Lad håret stå, kast din shaver væk, nej tak til botox, plasticskuldre, silikonebryster og fri os for intimtips', hed det blandt andet i indbydelsen fra Facebookgruppen, der står bag arrangementet.

Og dét fik Anni på barrikaderne.

Læs også:

Se også: Anni - nu med flad mave

’Det er helt okay for mig, at der er kvinder, der fortrækker ikke at fjerne hår på kroppen, have hængepatter, rynker rundt om i ansigtet, have gråt, vildtvoksende hår i en tanteknude på toppen af hovedet, uden at gøre noget aktiv for at forhale aldringsprocessen. Det er deres valg og deres ret. Men på denne kvindernes kampdag, altså også min kampdag, skal mine veninder og jeg så udelukkes, fordi vi vælger at pleje os selv, holde os selv ved lige, at vi kan finde ud af og fjerne uønsket (og for mig usexet) hårvækst fra kroppen?,’ buldrer Anni på Facebook.

Hun har om nogen fået ændret sit udseende med større bryster, botox og fyldige læber. Derfor er hun sur over, at hun og hendes ligesindede udstilles på den måde.

Læs også:

Se også: Erik udelukket fra Annis fest

’Er vi mindre ’rigtige’ kvinder, fordi vi vælger at bruge botox, restylane, få lavet flotte bryster eller andre rettelser og forbedring efter diverse børnefødsler og livsprocesser?,’ spørger hun.

Og svarer selv:

’Vi har ikke noget behov for at udstille og nedgøre kvinder, der ikke er enige i vores måde at være kvinder på. Så jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor vi så skal nedgøres og være ’manipuleret tomhjernet nikkedukker fra en mandsdominerende verden’ på grund af deres opfattelse af at være kvinde på,’ sprutter Anni.

Læs også:

Se også: Anni fester med pizzamand fra Tåstrup

Og fastholder retten til at være kvinde på hendes måde.

’Jeg bestemmer selv over min krop og de ting og ændringer, jeg måtte fortrække at få lavet. Jeg går frivilligt i træningscenter og styrer selv, hvad jeg putter i munden,’ lyder det fra Anni.

Læs også:

Se også: Anni springer ud som Baywatch-babe

Brystbomben sender følgende svada af sted til ’kvindeforkæmperne’:

’Hvad er det lige, der gør, at de her kvinder mener, de skal eller har retten til diktere mine veninder og jeg om, hvordan vi skal være kvinder? Er det hvad de kalder ’Kvinders ret til selvbestemmelse?’

Det er forskellige kvinder på Facebook, der har inviteret til mødet, men de er tilsyneladende blevet mødt med en del kritik. I et indlæg skriver en Karina Willumsen nu:

’Vi vil gerne bruge vores 8. marts på at være normkritiske og rejse kritiske spørgsmål til mode og medie-branchen og kvinder imellem, som vi synes, skaber et ensrettet og kedelig kvindeideal. Enhver form for kropsmodifikationer er vidunderlige, så længe man ikke bliver presset til dem. Og derfor beklager vi også ordlyden i invitationen, som vil blive ændret. Alle er velkomne. Med eller uden hår.'

Skærm

Mest læste i flash!