Helena klar til catwalk-come back

Den danske supermodel lancerer sin egen nye undertøjs-kollektion

Helena Christensen i sit eget undertøjs-design for Triumph-mærket. (PR foto)
Helena Christensen i sit eget undertøjs-design for Triumph-mærket. (PR foto)

Med afstand den mest succesrige danske model nogensinde har man været vant til at se Helena Christensen i sexede klæder promovere andre designeres tøjmærker.

Undertøj eller store rober har ingen forskel gjort. Helena har vist det udvalgte tøj frem med klasse og stil, og hun har ikke for ingenting tilhørt modellernes verdens-elite de seneste to årtier.

Læs også:

Se også: Helena Christensen bliver skønhedsambassadør

Nu er det hendes eget undertøjs-design, den 44-årige dansker med bopæl i New York forsøger at sælge. For Triumph-branded har hun skabt en undertøjs-serie, som hun siger, hun er blevet inspireret til at lave ved at kigge på sexede kvinder fra fortiden.

Ny kollektion på vej
- Billeder fra Øst-europa i 30'erne og 50'erne, Playboy-blade fra 50'erne og billeder af en ung Jane Birkin (hende med J'Taime - red.) har været min inspiration , siger Helena Christensen til net-a-porter magazine.

Helena Christensen i et eksempel på sin nye undertøjskollektion. (PR foto)
Helena Christensen i et eksempel på sin nye undertøjskollektion. (PR foto)

Kollektionen, der omfatter trusser, bh og underkjole, blev egentlig lanceret i august måned, men det er først muligt at købe den i butikkerne nu. Og Helena er flittig. En ny kollektion er allerede på tegnebrædtet.

Tilbage på catwalken
Når den er færdig, afviser den danske supermodel ikke en tilbagevenden til catwalken for at lancere på sin egen og andres kollektionener. Som hun udtrykker det:

- Det vil ikke kræve megen overtalelse at få mig tilbage som model på catwalken.

Læs også:

Helena Christensen er for sexet til engelske mødre. De er i hvert fald vrede efter super- og undertøjsmodellen er blevet hyret af mærket Boden, som laver tøj til kvinder, der har født og lever et almindeligt liv. (Foto: AP/Dima Gavrysh) Mode med Miriam - 15. okt. 2012 - kl. 12:04 TV: Sexede Helena forarger engelske mødre

Og trods hendes - i modelverdenen - modne alder har hun stadig krop og udseende til at kunne begå sig blandt de langt yngre kolleger. Til net-siden forklarer hun, hvordan hun holder sig så ekstremt godt:

- Jeg har trænet med min bokse-teræner, Jason lee, i syv år, og når jeg er hjemme i København holder jeg af at svømme i havet.

1 af 8 (PR foto)
2 af 8 (PR foto)
3 af 8 (PR foto)
4 af 8 (PR foto)
5 af 8 En tidligere kollektion for Triumph. (PR foto)
6 af 8 Også en tidligere kollektion. (PR foto)
7 af 8 (PR foto)
8 af 8 Helena Christensen i sit eget undertøjs-design for Triumph-mærket. (PR foto)
Mest læste i flash!
Hent flere