Robert kan sende Rytteriet på røven

Rasmus Botoft og Martin Buch nomineret i samme kategori

Der blev hverken sagt 'søde Poul' eller 'kære Fritz'. Men Martin Buch og Rasmus Botoft er begge nomineret. Foto: Jan Sommer
Der blev hverken sagt 'søde Poul' eller 'kære Fritz'. Men Martin Buch og Rasmus Botoft er begge nomineret. Foto: Jan Sommer

- Altså hvis Rasmus vinder en Robert foran mig, vil jeg ’bitche’ i tre måneder og nægte at tale med ham. Derfor mener jeg, at Olaf Johannessen skal vinde, siger Martin Buch.

Læs også:

Se også: Snobberne til Pia: Hvor ser du fræk ud

- Ingen tvivl om, at Rytteriet vil ryge på røven, hvis Martin får Robert’en på bekostning af mig. Derfor støtter jeg også Olaf som vinder, hævder Rasmus Botoft.

Læs også.

Se også: 'Rytteriet' holder pause

De to Rytterister, der i øvrigt er i gang med at skrive et nyt show til tv med bl.a. de to rigmænd Fritz og Poul, er begge nomineret til en Robert i den nye tv-serie-kategori - heldigvis for hver sin tv-serie. Martin for ’Limbo’ og Rasmus for ’Lykke’ sæson 2.

Læs også:

Se også: Rytteriet vs Casper - hvem er sjovest?

Det danske Filmakademi, der uddeler Robert, har i år indledt et samarbejde med TV2. Derfor er der nu også en kategori, der hedder tv-serier, og det er ikke mindst skuespillerne jævn tilfredse med.

Med skæve smil slås det fast med syvtommersøm, at hverken Buch eller Botoft er indstillet på at forære en Robert for bedste mandlige birolle i en tv-serie til den anden, så hvis alt det står til troende, ser det ud til at rigtigt mange hepper på Olaf Johannesen, der fik sit folkelige gennembrud i Danmark som statsministeren i ’Forbrydelsen III’.

Mest læste i flash!
Hent flere