MGP-vinderen Kristian: Det bliver vildt i skolen tirsdag

I dag holder borgmesteren hyldesttale på Mors og i morgen er den gæve MGP-vinder i 'Go'morgen Danmark'

Kristian glæder sig til at møde kammeraterne hjemme på skolen. Foto: DR
Kristian glæder sig til at møde kammeraterne hjemme på skolen. Foto: DR

- Jeg har vist ikke helt fattet det endnu, siger Kristian Dahlgård Mikkelsen.

Læs også:

Se også: 12-årige Kristian sætter sig på MGP-tronen

Da Ekstra Bladet.dk fangede den 12-årige MGP-vinder, var han sammen med familien på vej til hyldestfest på rådhuset i Nykøbing Mors. Her skulle borgmesteren fejre den gæve knægt, som blandt vennerne lyder kælenavnet 'Den syngende Landmand'.

- Jeg går på Ørding Friskole, og jeg har spillet guitar siden, jeg var syv. Men selv om jeg elsker at spille, ved jeg endnu ikke, om jeg vil være landmand eller forfølge musiksporet, siger han og lyder lidt træt.

Den første autograf
Kunstneren bag vindersangen, 'Den første autograf' var lidt mast. Dels kom han meget sent i seng lørdag nat, dels var det svært at sove, fordi han var oppe at køre.

- Det bliver vildt at komme i skole. Men det er først tirsdag, for der er lige besøget i 'Go'Morgen Danmark' mandag morgen. Det er overvældende så meget, der følger med at vinde MGP, mener han.

Skolen hepper
Når Kristian møder på friskolen tirsdag, vil der være linet op til fest. Hele klassen var med i Boxen i Herning og sad blandt de ca. 11.000 andre og heppede. Men resten af skolen vil også være med til at hylde 'Den syngende Landmand'.

- Til den tid har jeg nok forstået, at jeg har vundet, griner han og indrømmer, at tårerne løb fra ham af lutter glæde, da han vandt.

- Min mor græd også, og min storesøster og storebror. Det var kun min far og lillesøster, der ikke græd, men det var vildt stolte, fortæller han.

Vindersangen, 'Den første autograf' og de øvrige deltagende melodier kan allerede nu fås på en MGP-cd i butikkerne.

Mest læste i flash!
Hent flere