Linse Kessler: Mine bryster skal være større

Realitystjernen har planer om at smide et halvt kilo mere et hvert bryst

Det bliver et ordentlig brystparti Linse Kessler vil få- hvis man ikke skulle mene, at hun allerede har det i forvejen  - hvis brysterne bliver gjort større. (Foto: Jan Unger)
Det bliver et ordentlig brystparti Linse Kessler vil få- hvis man ikke skulle mene, at hun allerede har det i forvejen - hvis brysterne bliver gjort større. (Foto: Jan Unger)

Hvis man troede, at det nu var slut med at gøre Linse Kesslers enormt store bryster større, så kan man godt tro om igen.

Læs også:

Se også: Så meget tjener Linse Kessler

Hun vil nemlig gerne have 500 gram mere i hvert bryst - mindre kan ikke gøre det.

- Det kan ikke betale sig at putte mindre end et halvt kilo i hver, fordi så kan man ikke se det alligevel, siger brystbomben, men gør det samtidig klart, at det ikke er sikkert, at det kommer til at ske:

- Jeg har min tvivl, om der er plads til mere. Men jeg tænker, at jeg ligeså godt kunne gøre det, da jeg jo ikke kan stoppe for helvede.

Læs også:

Se også: Se Linses nye vilde tatovering

Men hvis det bliver til en realitet, at de bliver udvidet, så kommer hvert bryst til at veje det samme som et lille, lille nyfødt barn. Og det er intet problem for holdningen.

- Hvert bryst vejer to kilo lige nu, så de vil komme til at veje to og et halvt kilo, hvis de bliver større. Og kunne det ikke være fedt. Selvom jeg ser spæd ud, så er jeg faktisk stærkere, end jeg ser ud. Jeg har ikke dårlig ryg eller noget, fortæller hun.

Læs også:

Se også: Schyyy! Linse tænker - i bikini

Det er dog ikke mindre end et par år siden, at hun mente, at der skulle tages nogle kilo af hvert bryst.

- Det er lidt op og ned, om jeg gerne vil have dem mindre eller større. Nogen dage vågner jeg op og tænker, at nu vil jeg 'go natural' og gøre dem mindre for at de bliver mere bløde og rare. Men to dage efter tænker jeg, man også godt kunne putte lidt mere i, og så senere lave dem mindre. Det kører oppe i mit hoved hele tiden, siger Linse Kessler.

Mest læste i flash!
Hent flere