Linse til Kyllingen: På Bryggen hedder det en stikker!!!

Det er fint, at Michael Rasmussen går til bekendelse og indrømmer sit massive doping-misbrug. Men at udlevere andre er bare ikke i orden i Linses verden

Linse raser over Kyllingens stikkeri. (Foto: Thomas Sjørup)
Linse raser over Kyllingens stikkeri. (Foto: Thomas Sjørup)

Kyllingen er en færdig mand, efter han i går indrømmede et omfattende brug af alverdens præstationsfremmende stoffer de seneste 12 år. Men Michael Rasmussen har ikke tænkt sig at stå med lorten alene.

På pressemødet torsdag fremgik det, at den nu tidligere cykelrytter vil lægge alle epo- og kortisonkort på bordet og har udleveret alt om de professionelle pedeltrampere - hvem har taget hvad og hvornår.

Læs også:

Se også: De kendte håner 'kyllingen'

Helt ned på navneniveau har Kyllingen - i den rene cykelsports hellige navn - fortalt myndighederne om holdkammerater og konkurrenter, og det har fået Bryggens bedste barm til at fare i flint på Facebook.Linse løfter pegefingeren. Stikkeri er ikke noget, man bruger på Bryggen. (Foto: Facebook)
Linse løfter pegefingeren. Stikkeri er ikke noget, man bruger på Bryggen. (Foto: Facebook)


AAAJ HELT ÆRLIGT. Normalt er jeg sgu ikke rigtig med på at dømme andre mennesker, og dette er egentlig heller en dømmer. MEN Michael Rasmussen, at du får samvittighedskvaler må stå for egen regning, seriøs dårlig stil, at 'rydde op' i sporten. På Bryggen hedder det STIKKER !!!, skriver hun.

Læs også:

Michael Rasmussen har angiveligt bragt Nicki Sørensens navn i spil over for antidopingmyndighederne. (Foto: Claus Bonnerup) Cykling - 31. jan. 2013 - kl. 16:21 Kyllingens bombe: Nicki Sørensen var dopet

Mest læste i flash!
Hent flere