Sarah Louise amok på reality-babe

Da Helene Hansen blandede sig i den verserende modelkrig, blev hun kaldt for coke-misbruger af Sarah Louise Christiansen

Helene Hansen fik en verbal bredside af Sarah Louise Christiansen, da hun blandede sig i modelkrigen. (Foto: Kirsten Frandsen, picture-perfect.dk)
Helene Hansen fik en verbal bredside af Sarah Louise Christiansen, da hun blandede sig i modelkrigen. (Foto: Kirsten Frandsen, picture-perfect.dk)

Sarah Louise Christiansen har ikke ligefrem fløjshandskerne på, når tidligere modeller blander sig i den strid, der er brudt ud mellem Sarah Louise og modelejeren Sarah Maria Hyatt.

Efter at Sarah Louise havde beskyldt Sarah Maria for at stjæle hendes modeller, blandede Helene Hansen sig i debatten på Facebook. Og det skulle hun ikke have gjort.

Dagen efter, hun havde forsvaret Hyatt på Sarah Louises væg på Facebook, modtog hun en tilsvining i indbakken.

Læs også:

Danske kendte - 30. jan. 2013 - kl. 12:57 Sarah Louise politianmeldt af konkurrent

'Ja, synes nok, det var dig. Du er jo næsten ikke til at kende, efter du har lagt dig ud. Næste gang du føler, at dine ligegyldige meninger har en betydning i en sag, du ikke ved en skid om, så overvej lige dit eget incitament for at svine min personlighed til. Ikke særlig holdbart vel, når du blev fyret fra Dream Models, fordi du sniffer coke, er utilregnelig, iloyal og upålidelig,' skriver Sarah Louise blandt andet om sin kritiker.

Helene Hansen, der blandt andet har været med i 'For lækker til Love', mener, at Sarah Louise opfører sig lavt, når hun på den måde går til angreb på dem, der ikke er enig med hende i modelkrigen.

Læs også:

Se også: Få en latte med Sarah Louises brystmælk

- Jeg har længe holdt min mening om Sarah Louise for mig selv. Men jeg kan da sige, at Sarah Maria er et langt bedre menneske. Og det vidner Sarah Louises angreb jo også om. Det er da også pudsigt, at hun slettede alle de indlæg på Facebook, hvor folk forsvarede Sarah Maria, siger Helene Hansen til Ekstra Bladet.

I et svar til Sarah Louise fik hun selv afleveret en bredside mod modelmutteren, der nu er i stærk modvind.

Læs også:

Se også: Sarah Louise: Min nabo misbrugte mig

'Du fyrede du mig på det platteste grundlag, fordi jeg lagde mig syg med min steddatter til en julefrokost, som du ikke engang havde sørget for at invitere mig til og samtidig også lige havde glemt at fortælle mig, at jeg skulle arbejde selv samme aften. Så hold dig til fakta og jeg holder min kæft. Desuden sprang jeg for dig hver gang nogle af dine små såkaldte veninder hoppede fra deres opgaver. Det har jeg vidner på, så du går bare i gang smukkedukke. Mig får du slet ikke pillet ned så nemt,' lød det vrede gensvar.

Læs også:

Se også: Sarah Louise: Mit fest-ry er plettet

Helene Hansen benægter, at hun tager coke.

- Jeg gjorde, men det var da jeg var 17 år. Jeg tager kraftigt afstand fra stoffer og har aldrig taget nogen, da jeg var tilknyttet Sarah Louises bureau. Alle ved, at jeg ikke vil have noget med stoffer at gøre, siger Helene.

Sarah Louise Christiansen har ikke den store lyst til at kommentere den private korrespondance.

- Jeg har ikke lyst til at kommentere yderligere. Jeg synes, det er underligt, at hun vælger at offentliggøre den private korrespondance og dermed afslører sig selv. Jeg vil ikke kommentere mine tidligere modellers gøren og laden eller hvorfor, de blev fyret, siger Sarah Louise.

1 af 2 Helene Hansen blev beskyldt for coke-misbrug, da hun kritiserede Sarah Louise Christiansen.
2 af 2 Helene Hansen fik en verbal bredside af Sarah Louise Christiansen, da hun blandede sig i modelkrigen. (Foto: Kirsten Frandsen, picture-perfect.dk)