Komiker fik blodprop under tv-program

Christina Sederqvist slap dog uden mén fra deltagelsen i 'Zulu tuk tuk' i Sri Lanka

Først da hun kom hjem fandt Christina Sederqvist ud af at hun havde fået en blodprop. (Foto: Linda Johansen).
Først da hun kom hjem fandt Christina Sederqvist ud af at hun havde fået en blodprop. (Foto: Linda Johansen).

Sammen med navne som Oliver Bjerrehuus og komiker-kollegaen Torben Chris, kan Christina Sederqvist i øjeblikket følges på TV2 Zulu, i reality-road-showet 'Zulu tuk tuk'.

Her er de danske kendisser taget til Sri Lanka for at deltage i velgørenhedsløbet 'Lanka Challenge', som byder på 1400 kilometers kørsel i en trehjulet knallert, en såkaldt tuk tuk.

Undervejs på turen, der bød på 10-17 timers tuk tuk kørsel om dagen, blev komikeren dog mere og mere medtaget. Hendes ene fod svulmede pludselig op til dobbelt størrelse:

- Min fod var helt vildt hævet, spændt og gjorde ondt. Jeg gik simpelthen rundt med en kæmpe klumpfod, som de andre grinede af og pegede på. Jeg kunne ikke engang få min klipklapper på den, fortæller Christina Sederqvist til tvtid.dk

Læs også:

Se også: Sederqvist: Jeg drak mig ikke fuld hver dag

Den 38-årige komiker kæmpede sig igennem optagelserne og først da hun kom hjem, fandt hun ud af, hvad der var galt:

- Min veninde fortalte mig, at jeg havde haft en blodprop, og jeg skulle have været til lægen. For det kan jo være farligt, hvis blodproppen bevæger sig videre til lungerne. Men jeg var så heldig, at hævelsen lagde sig igen efter nogle dage, konstaterer hun til tvtid.dk.

Første afsnit af 'Zulu tuk tuk' genudsendes onsdag kl. 22.45 på TV 2 Zulu.

Andet afsnit vises mandag d. 4. februar kl. 20.45 på TV 2 Zulu