TV: Amalie trods nye voldsanklager: - Jeg vil ikke anmelde Peter

Amalie Szigethy er i dag blevet idømt en dom på 60 dages betinget fængsel samt 60 timers samfundstjeneste for at lyve om, at Peter har slået hende. Trods nye beskyldninger om vold, vil hun ikke melde sin ekskæreste

Amalie fik 60 dages betinget fængsel og 60 timers samfundstjeneste. (Foto: Mogens Flindt)
Amalie fik 60 dages betinget fængsel og 60 timers samfundstjeneste. (Foto: Mogens Flindt)

Læs også:

Danske kendte Amalie fik 60 dages betinget dom

Ulven Peter har slået Amalie. Det fortalte hun i Københavns Byret i dag, selv om hun tidligere har fortalt i både by- og landsretten, at det ikke passer.

Læs også:

Amalie risikerer op til 60 dages fængsel for falsk vidneforklaring, hvis hun blvier dømt. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Amalies nedtur: I retten i dag

Han har også truet hende. Blandt andet til at lyve på vej til de to retssager, hvor han endte med at blive idømt 40 dages ubetinget fængsel for vold.

Gennem deres langvarige on/off-forhold er volden ifølge Amalie fortsat. Alligevel har Amalie ikke tænkt sig at anmelde Peter.

- Jeg anmelder ikke Peter, for det han har gjort ved mig igen. For jeg vil gerne videre med mit liv, og jeg har ikke lyst til at skulle i retten igen, siger hun til Ekstra Bladet efter dagens retssag.

Føler sig dum
Helt præcis, hvad Peter har gjort mod hende, har Amalie svært ved at definere.

- Han har taget hånd på mig. Og han har taget fat i mig og slået mig, forklarer hun.

- Hvor mange gange?

- Det har jeg ikke rigtig svar på, hvor mange gange, siger Amalie, der er lettet over, at hun nu er ude af forholdet.

- Det har taget mig næsten tre år. Jeg kan slet ikke forstå det. Jeg føler mig så dum, siger hun.

Læs også:

Amalie tager med egne ord retssagen 'i stiv hånd'. (Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte Amalie i retten: - Jeg tager det i stiv hånd

Peter i chok
Peter derimod er direkte chokeret over den drejning, sagen tirsdag formiddag tog i retten.

- Jeg er rystet. Jeg forstår det ikke. Jeg har rejst verden rundt med hende, oplevet alt med hende, betalt alt for hende - og så gør hun det her.....jeg forstår ikke, hvorfor hun er så ond imod mig, siger Peter fra Alperne, hvor han i disse dage er op skiferie.

- Hun lyver helt vildt - jeg har aldrig rørt hende. Amalie er en stærk pige, hun ville aldrig finde sig i at blive slået, siger han.

Læs også:

Amalie risikerer op til 60 dages fængsel for falsk vidneforklaring, hvis hun blvier dømt. (Foto: Mogens Flindt) Danske kendte Amalie: Ja, jeg løj - Peter slog mig