Reality-brystbombe går dildo-vejen

Storbarmede Cecilie Ishøj, alias JJ, har droppet reality-tv og stripperkarrieren til fordel for 'dildoshows' -

hendes yndlingslegetøj er en lille kanin med lange ører og godt med knald på

En ny omgang af Paradise Hotel krydret med et stjernestøvet skud Paris Hilton er gået i luften, men den tidligere deltager på hotellet, nu 26-årige Cecilie Ishøj fra København, er ikke den babe, der sidder med foran skærmen, når det nye hold lystne og feststemte deltager folder sig ud på slap line.

-Jeg gider ikke reality mere, hverken at se det eller medvirke i flere af den type programmer, fortæller Cecilie Ishøj, i Kongerne af Marielyst bedre kendt som JJ (opkaldt efter pigens ret voldsomme størrelse JJ-fortrin), der som 25-årig stoppede med at strippe og lave afklædte billeder.

Læs også:

TV - 24. okt. 2011 - kl. 14:51 TV: JJ og Fissan i hed trekant

Læs også:

Danske kendte - 26. sep. 2011 - kl. 13:50 TV: Babe og JJ jonglerer med brysterne

Læs også:

Danske kendte - 13. sep. 2011 - kl. 09:59 Det så du ikke på tv: Her går JJ i bad med Babe

I dag er Cecilie Ishøj i stedet ved at opbygge sin egen lille business som sexlegetøjsekspert, der tager rundt til forskellige typer af selskaber og fortæller om og sælger de seneste nye og mest populære produkter indenfor sexlegetøj til ham, hende og parret.

Pusher sexlegetøj
-Jeg har måske en enkelt friweekend om måneden, ellers er jeg på landevejen for at afholde dildoparties. Primært i københavnsområdet og Nordsjælland, hvor jeg igennem det sidste års tid har fået mig en del gode, faste selskaber, smiler den storbarmede dildo-pusher, der faktisk aldrig har set sig selv på tv, hverken i forbindelse med Paradise Hotel eller Kongerne af Marielyst.

Læs også:

Danske kendte - 16. sep. 2011 - kl. 12:35 TV: Babe får vasket brysterne i koldt vand

Læs også:

Danske kendte - 5. sep. 2011 - kl. 17:33 TV: Her får Fissan sit blowjob

For hvorfor se noget, man allerede har oplevet på tætteste hold? som hun siger.

-Hvis jeg endelig skal medvirke i noget tv igen, så skal det være af en noget mere seriøs karakter end hidtil, hvor det udelukkende har handlet og druk og sex – og som meget naturligt giver seerne et meget stereotypt og endimensionelt billede af en.

- I stedet vil jeg meget hellere koncentrere mig om mine dildoparties, sexlegetøj har jo altid været mig, hvor jeg føler mig som en fisk i vandet, når jeg demonstrerer (altså fuldt påklædt) og fortæller om de nyeste og bedste produkter på markedet, fortsætter Cecilie Ishøj, der selv har lidt af et arsenal af legetøj på hjemmefronten. Pigen med de store fortrin behøver dog på ingen måde at have dildoer og vibratorer med i sengen hver eneste gang, der er sexleg på menuen.

-Det gælder konstant om at holde sig opdateret med alle de nye sexlegetøjs-produkter, der hele tiden kommer på markedet.

- Pt. er jeg fx ekstra begejstret for en lille og nuttet vibrator-kanin til stimulation af klitoris, jeg både selv har stor fornøjelse af og ofte anbefaler mine kvindelige kunder, slutter Cecilie Ishøj, du kan booke til sexlegetøjsparties via www.lovejoy.dk

Her kan du få fingre i den frække ryste-kanin, Cecilie er så svært begejstret for:

1 af 2 JJ alias Cecilie Ishøj er blevet en seriøs forretningskvinde. Nu sælger hun dildo'er. (Foto: Pelican Pictures/privat)
2 af 2 
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen