Nina og Nikolaj er Årets Hug 2012

Den danske supermodel Nina Agdal blev suverænt årets kvindelige hug, mens Nikolaj Lie Kaas måtte kæmpe lidt hårdere for titlen på herrefronten

Bedre fås det ikke i Danmark. Her har vi årets to lækreste danskere! (Foto: All Over Press og Anthon Unger)
Bedre fås det ikke i Danmark. Her har vi årets to lækreste danskere! (Foto: All Over Press og Anthon Unger)

Med næsten 20 procent af de 25.000 afgivne stemmer er der ingen over og ingen ved siden af Nina Agdal, når det kommer til den kvindelige del af afstemningen om Årets Hug 2012.

Holder jul i Danmark
Den danske model bor til dagligt i Miami, hvor hun lever af sit udseende, og hun er naturligvis glad for, at danskerne ikke har glemt hende.

'Det er da fedt. Jeg havde ikke regnet med at få den titel, så jeg er smigret', skriver hun på mail til Ekstra Bladet.

Savner ærlighed
Den 20-årige model fra Hillerød flyttede til USA i september 2012, men alligevel føler hun sig helt igennem dansk.

'Jeg er stolt af at være dansker. Jeg er omgivet af amerikanere, men mine holdninger og værdier er stadig utrolig danske', lyder det fra den danske skønhed, der holdt jul i Danmark med sin familie.

Læs også:

Smukke Nina Agdal er efterspurgt i udlandet. (Foto: All Over Press) Danske kendte - 19. dec. 2012 - kl. 12:01 Danmarks smukkeste eksportvare

'Jeg oplever, at det er svært at finde venner i Amerika, der er 100 procent ærlige, så jeg kan godt nogle gange savne den ærlighed, som jeg forbinder med Danmark', skriver hun i mailen.

Spændt på fremtiden
Nina Agdal slog for alvor igennem i 2012, da hun vandt titlen som 'Swimsuit Rookie of the Year 2012'. Titlen fik hun af det anerkendte amerikanske magasin Sports Illustrated, der er kendt for deres årlige og nærmest legendariske 'Swimsuit Issue'.

Læs også:

Se også: Dansker er årets nye bikini-babe

At optræde på forsiden af Sports Illustrateds 'Swimsuit Issue' bliver i modelverdenen sammenlignet med at vinde Super Bowl i amerikansk fodbold. Og den forside går den danske model benhårdt efter.

'Jeg vil bare gerne føle mig succesfuld og glad. Lige nu er jeg så spændt på fremtiden. Alting går så godt for tiden, så jeg tager bare en dag ad gangen og gør mit bedste!'.

Læs også:

Se også: Lækre Nina var juleaftens smukke kvinde

Nikolaj på god gedigen ferie
Den 39-årige skuespiller Nikolaj Lie Kaas måtte som nævnt kæmpe lidt hårdere for sin nye titel som Årets Hug 2012 i den mandlige afdeling. Han var i tæt opløb med nygifte Liam O'Connor, der løb med æren i 2011.

Det er dog næppe den hårde kamp, der har fået Lie Kaas til at tage på en lang ferie. Det lykkedes nemlig ikke Ekstra Bladet at få fat i succes-skuespilleren for at ønske tillykke. Ifølge hans manager Anne Lindberg har han taget sig en god gedigen ferie med familien, der tæller konen Anne Langkilde og parrets to døtre, Gerda på seks år og Esther på to.

- Han er ude at rejse og vil også være væk det meste af januar måned, siger Anne Lindberg.

Travlt 2012 og formentlig også 2013
Ferien er velfortjent, for 2012 har været et hæsblæsende år for Nikolaj Lie Kaas.

Alene alle de gange han har måttet gå på scenen og slæbe en statuette hjem for sin hovedrolle i storfilmen 'Dirch' burde give et par ugers ferie i sig selv.

Han gjorde også et hårdt stykke arbejde, da han efteråret igennem skulle holde styr på Sarah Lund og samtidig selv være så tilpas mistænksom, at seerne ikke kunne være helt sikre på, om han var morderen i rollen som PET-manden Mathias Borch i DR's succes-serie 'Forbrydelsen III'.

Læs også:

Se også: Lie Kaas indrømmer: - Jeg forstod ikke 'Forbrydelsen'-slutningen

Forude venter endnu en stor opgave for den 39-årige skuespiller. Lie Kaas skal spille rollen som politimanden Carl Mørch i filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens succeskrimier om Afdeling Q. Optagelserne til første film, 'Kvinden i buret', er allerede begyndt. Filmen ventes at have premiere til efteråret 2013.

Læs også:

Filminstrukrøen Mikkel Nørgaard, Nikolaj Lie Kaas og manuskriptforfatteren Nikolaj Arcel skal lave hele fire romaner af Jussi Adler. (Foto: Kim Kastrup). Film - 21. maj. 2012 - kl. 16:31 Kaas om Jussi-film: Det bliver 'the shit'

1 af 3 Nikolaj Lie Kaas - behøver vi sige mere..?!?! (Polfoto: Lars Just)
2 af 3 Nina Agdal er en god repræsentant for Danmark i det store udland. (Foto: All Over Press)
3 af 3 Bedre fås det ikke i Danmark. Her har vi årets to lækreste danskere! (Foto: All Over Press og Anthon Unger)