Erik udelukket fra Annis fest

Men Damgaards børn støtter fortsat Anni

Foto: Lasse Trolleborg).
Foto: Lasse Trolleborg).

Den kedelige fængselsmad var i fredags skiftet ud med et sandt festorgie af fødevarer.

Anni Fønsby slog i stedet dørene op til Kokkedal Slot, hvor 45 af hendes nærmeste venner var inviteret med for at fejre hendes 40 års fødselsdag, der ellers var den 27. oktober.

- Dengang holdt mine veninder en fest for mig, men i fredags inviterede jeg alle dem, der har været mine støtter i den hårde tid, jeg har været igennem, siger Anni Fønsby til Ekstra Bladet.

Læs også:

Se også: Anni - nu med flad mave

Derfor var Eriks børn med til festen, mens der manglede et kort med den tidligere finansmands navn over vinglasset.

- Jeg sagde jo, at det var for dem, der havde været der for mig, siger Anni med slet skjult hentydning til Eriks manglende engagement i deres ægteskab, som han forlod, mens Anni stadig sad fængslet.

Valget af Kokkedal Slot skyldtes, at Anni før har været gæst på stedet.

Læs også:

Se også: Her er Annis nye hjem

- Der er så smukke omgivelser og jeg må sige, at festen var lige til historiebøgerne. Specielt på grund af talerne. Jeg havde skrevet på min tale i to måneder og min ti år gamle datter holdt sin første tale. Det var til mig og den var så fantastisk, så jeg kneb en tåre, siger Anni, der var på udgang fra fængslet, da festen blev holdt.

Her blev de trofaste støtter omkring Anni trakteret med dybstegte tigerreje, tounmousse og lakseroulade til forret, derefter ravioli og en hovedret bestående af sej viklet om en rodfrugt med safransauce og til sidst en æblekage med nødder og creme fraiche.

Læs også:

Se også: Anni springer ud som Baywatch-babe

Og lige så velbugnende var gavebordet.

- Hun fik gryder fra Eva Trio, et gavekort til Abercrombie & Fitch (tøjforretning, red.), en rejse til Palma, Gucci-solbriller, halskæde fra Lynch by London, ansigtsbehandlinger og gavekort til produkter, et par højhælede sko, et gavekort til personlig træning og gavekort til indretning, siger Annis veninde, April Chris.

Først ud på natten forlod de mætte og glade gæster, der blandt andre talte Michael og Maria Bjørnsson, det smukke slot.

1 af 2 Anni nyder højtiden på en udgang. (Privatfoto).
2 af 2 Foto: Lasse Trolleborg).

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere