Anni - nu med flad mave

Brystbomben til træning efter druktur

Så flad er maven blevet. (Privatfoto).
Så flad er maven blevet. (Privatfoto).

Anni Fønsby er fast besluttet på et nyt liv efter fængselsstraffen og er gået i benhård træning for at være klar til nye romantiske eventyr efter bruddet med Erik Damgaard.

Så selv om hun i fredags tog på værtshus med to veninder, var der ingen kære mor dagen efter, hvor Anni straks gik i gang med træningen.

For selv om de tre løsslupne kvinder først slap tøjlerne i baren på den forkerte side af midnat, var Anni allerede om lørdagen i motionsrummet, hvor anstrengelserne er ved at bære frugt i form af en flad mave.

Læs også:

Se også: Anni springer ud som Baywatch-babe

Der er dog stadig plads til det søde, afslørede hun samme dag, som hun knoklede i motionsrummet.

’Efter endt træning i dag med gode resultater, så kan man da godt forkæle sig selv og kaste sig over julens bedste glæder. Så ind kaster jeg nougaten pakket godt ind den lækre marcipan. Vi dulmer den gode samvittighed med en time ekstra i morgen. Men det er først i morgen, skriver hun på Facebook.

Læs også:

Se også: Eriks familie støtter Anni Fønsby

Som billedet viser er Anni ved at blive særdeles fit, efter at hun med fængslets hjælp har været afskåret fra rødvin og andre ting, der feder.

Hun har tidligere vist billeder af sig selv, hvor hun praler med, at mormorarmene er væk og erstattet af mere skarpskårne overarme.

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere