Tv-værts voldssag endelig slut

Benedicte Strøm kan ånde lettet op, efter at anklagemyndigheden har besluttet, at de ikke genoptager voldssagen, hvor tv-værten var tiltalt for at have slået sin søster

Benedicte Strøm var sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 244 - den milde voldsparagraf - men alligevel risikerede hun helt op til tre års fængsel i yderste konsekvens. Nu er sagen dog lukket. (Foto: Andreas Szlavik)
Benedicte Strøm var sigtet for overtrædelse af straffelovens paragraf 244 - den milde voldsparagraf - men alligevel risikerede hun helt op til tre års fængsel i yderste konsekvens. Nu er sagen dog lukket. (Foto: Andreas Szlavik)

Anklagemyndigheden har sat endelig punktum i sagen, hvor den tidligere tv-vært Benedicte Strøm - kendt fra en række programmer både på DR, TV 2 og TV 3, var sigtet for vold.

- FRIKENDT! I retten den 13. november blev jeg frikendt for en tiltale om vold. Den var et enigt dommerpanel, der frikendte mig for alle anklager - og i går meddelte anklagemyndigheden, at dommen ikke bliver anket. Dermed er der sagt endeligt punktum for den absurde sag, skriver hun i en statusopdatering på sin Facebook-side.

Læs også:

Se også: Tv-vært frifundet for vold

Det var Benedicte Strøms egen søster, Henriette, der anmeldte den tidligere tv-vært for at have slået og skubbet hende i deres fælles to-familiershjem i Hellerup den 12. maj i år.

- Det er en ulykkelig situation for vores familie. Det eneste, jeg kan sige i den sammenhæng, er, at min søster er en smule ustabil, sagde tv-værten dengang om voldsanklagen.

Indrømmer skub
Den tidligere tv-vært har hele tiden nægtet sig skyldig, men hun erkendte dog, at hun havde skubbet sin søster. Under proceduren den 13. november fortalte hun grædende, at det handlede om chikane.

- I Danmark tror vi, at vi er uskyldige, indtil andet er bevist. Det gælder desværre ikke altid. I voldssager - som min - hvor der ikke var vidner, har domstolene valgt at anlægge den praksis at lægge anmelders udsagn til grund. Jeg risikerede derfor at blive uskyldigt dømt - alene baseret på anmelders historie. I min sag var dommeren og de to domsmænd dog helt enige om at frikende mig og jeg skylder en stor tak til min forsvarsadvokat, Hugo Steinmetz, der gjorde et utroligt flot stykke arbejde, skriver hun på sin Facebook.

Benedicte Strøm, der i dag er kommunikationsrådgiver i sit eget bureau, ser frem til at lægge sagen bag sig.

- Mit efterår har været et opslidende mareridt at komme igennem. Nu glæder jeg mig til at kunne genoptage det liv, jeg elsker så højt!, slutter hun sin statusopdatering.

Læs også:

Se også: TV-vært sigtet for vold

Læs også:

Se også: Benedicte Strøm: Voldssigtelsen mod mig er synd for alle

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen