Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Christiane og L.O.C. skal giftes hos Caroline Fleming

Kendis-parrets bryllup bliver den ultimative prinsessefest

Christiane og L.O.C. skal giftes på Valdemar Slot. (Foto: Mogens Flindt).
Christiane og L.O.C. skal giftes på Valdemar Slot. (Foto: Mogens Flindt).

Invitationerne er prydet med parrets personlige monogram, og i det hele taget bliver det med stil, at Christiane Schaumburg-Müllers og Liam O'Connor den 22. december siger ja til hinanden.

Både Se og Hør og Billed Bladet kan i dag løfte sløret for, at parret skal giftes og fejres på TV-baronessen Caroline Flemings familieslot, Valdemar Slot på Tåsinge:

- Carline Fleming har sørget for, at de får slottet til absolut spotpris, og hun er naturligvis selv inviteret med til brylluppet, fortæller en kilde tæt på parret til Se og Hør.

Læs også:

Se også: Tantramassage under L.O.C. og Christianes hjem

Ifølge ugebladet bliver begivenheden i det hele taget noget af en prinsessefest. Modeksperten Kim Grenaa skal stå for Christianes look og selve bryllupsfesten, mens kjoledesigneren Jesper Høvring tager sig af bryllupskjolen.

Parret skal have indbudt ikke mindre end 150 gæster, der har fået strenge instrukser om at de skal møde op i deres stiveste puds. Således har Christiane og Liam indført en såkaldt 'black-tie dresscode' - dvs beordret alle mænd til at møde op i smoking, skriver Se og Hør, der også kan afsløre, at brylluppet strækker sig over flere dage.

Læs også:

Se også: L.O.C. og Christiane: Bryllup om en måned

Billed Bladet skriver, at konditor Palle Sørensen fra Langenæs Bageriet i Aarhus skal stå for bryllupskagen - han har tidligere vundet bronze i World Chocolate Masters, samt at frisør Søren Hedegaard skal sørge for Christianes makeup og hår til brylluppet.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen