Luksusparret på skrump

Både Anni og Erik må nu klare sig med betydeligt færre kvadratmeter

Anni og Erik er gået endegyldigt fra hinanden...og må nu klare sig på betydeligt mindre plads, end de var vant til. (Arkivfoto: All Over/Ole Bjørk).
Anni og Erik er gået endegyldigt fra hinanden...og må nu klare sig på betydeligt mindre plads, end de var vant til. (Arkivfoto: All Over/Ole Bjørk).

De har levet i pomp og pragt i et kæmpe hus med udsigt over Øresund, hvor de mange luksuriøse kvadratmeter blev bevogtet af store stenløver ved den lange indkørsel.

Men parret, der på et tidspunkt var blandt landets rigeste, da Eriks formue på papiret nærmede sig tre milliarder kroner, må nu klare sig på betydeligt mindre plads end tidligere.

Da Erik forlod det lejede hus på Norasvej i Charlottenlund, kørte flyttefolkene hans ting hen til det mindre prangende Bagsværd til en 3. sals lejlighed på kun 98 kvadratmeter.

Læs også:

Se også: Her er Annis nye hjem

Herfra skal han fremover forsøge at komme økonomisk på fode med sine nye projekter. Og huslejen er noget mindre, end den tidligere milliardær har været vant til de seneste mange år.

Kun 8.847,85 kroner skal Erik lægge hver måned. Til gengæld har han nyt køkken og fællesvaskeri i kælderen.

Læs også:

Se også: Anni springer ud som Baywatch-babe

Erik kan dog notere sig, at han kan slå lidt mere ud med armene end ekskonen Anni. Hun skal fremover klare sig på 75 kvadratmeter i en lejlighed som kommunen har anvist til 7.800 kroner om måneden.

Ekstra Bladet ville gerne have hørt Erik om hans nye og mindre prangende boligforhold, men it-manden er for tiden i udlandet og tog ikke telefonen.

Anni har dog tidligere fortalt, at de små kår ikke generer hende efter tiden i fængslet.

Læs også:

Se også: Erik Damgaard fik nummerplade pillet af

- Jeg er jo vant til ni kvadratmeter her i fængslet. Jeg skal jo starte et sted, og jeg regner med, at jeg skal finde noget større, når jeg er kommet ud, har hun tidligere fortalt til Ekstra Bladet.

Erik Damgaard har ejet adskillige luksuriøse boliger. Først med ekskonen Signe, som var den helt store vinder, da hun forlod ægteskabet med en stor pose penge, mens Erik i dag er fattig som en kirkerotte.

Læs også:

Se også: Anni jobtræner i frisør-salon

Da han faldt for Anni boede han i et hus kun et stenkast fra Signe, inden parret flyttede til deres stutteri i Nordsjælland. Siden lejede de et større hus i Charlottenlund, inden Erik smed sin tidligere svigermor ud af det hus, han ejede på Fiskebakken i Gentofte, til trods for at han havde lovet hende, at hun altid måtte bo der.

Nu er stenløverne skiftet ud med almindelige opgange for det tidligere kendispar.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen