Stuntman banker bank

Nordea betaler Lasse Spang Olsen 69.000 kr. tilbage for ubrugelig forsikring

En af Ekstra Bladets omtaler af sagen.
En af Ekstra Bladets omtaler af sagen.

Nordea-afdelingen i Birkerød er på tilbagetog i forhold til den sag, banken har haft kørende med filminstruktøren og stuntmanden Lasse Spang Olsen, der følte sig snydt, da han tegnede en forsikring, som viste sig værdiløs, da han fik brug for den.

Banken, der hidtil har stået fast på at have handlet helt korrekt, har nu fremsat et kompromis-forslag, der giver Lasse Spang Olsen halvdelen af forsikringssummen tilbage. Det drejer sig om 69.000 kroner, og samtidig godtgør Nordea den præmie, instruktøren betalte, da han tegnede forsikringen. Hvor stort det beløb er, har Ekstra Bladet dog ikke kendskab til.

Nordea har givet indtil 7. december for Spang Olsen at acceptere tilbuddet, men at dømme efter en mail, han sendte til Ekstra Bladet i går, er der vist ingen tvivl om, at han siger ja og tak oveni.

’Tak for din hjælp. Jeg skylder en juleøl’, stod der.

Læs også:

Se også: Lasse Spang: Nordea solgte mig en møgforsikring

Fik akut tarmslyng
Sagen drejer sig om en forsikring mod ’enhver livstruende sygdom’, som Lasse Spang Olsen regnede med, at han tegnede i 2011. Rådgiveren krydsede bare af i nogle felter på computeren. Det tog få minutter. Så var den forsikring tegnet, og Spang Olsen følte, at den hellige grav var velforvaret, hvis han skulle blive alvorlig syg.

Det blev han så året efter. Spang Olsen blev ramt af akut tarmslyng, der havde lagt sig om hovedpulsåren og derved stoppet blodtilførslen. Han var minutter fra at dø.

Mangelfuld rådgivning
Da lægen forsikrede over for bankrådgiveren, at han havde været ’livstruende syg’, gav hun Spang Olsen tilladelse til at bruge penge til behandling på et privathospital i forvisning om, at pengene ville komme ind senere fra forsikringen.

Det gjorde de bare ikke. Banken fiskede en police frem, der fortalte noget andet, og så stod patienten tilbage ikke bare syg og udmarvet, men også i en svær økonomisk situation.

Læs også:

Se også: Laura Drasbæk: Kæresten skræmmer stalkere væk

Nu indrømmer Nordea, at rådgivningen har været mangelfuld og ’kunne give anledning’ til misforståelser. Derfor har den fremsat forligstilbuddet, som Lasse Spang Olsen altså har til 7. december at sige ja eller nej til.

1 af 2 Lasse Spang Olsen har fået et forligstilbud af Nordea. (Foto: All Over)
2 af 2 En af Ekstra Bladets omtaler af sagen.
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen