Så er ulven løs igen: Peter og Amalie holder pause

Det turbulente forhold mellem de to realitystjerner er igen sat på standby. Det samme kan man ikke sige om Peters trang til at feste

Så er det slut mellem Peter og Amalie igen. (Foto: Mogens Flindt)
Så er det slut mellem Peter og Amalie igen. (Foto: Mogens Flindt)

Så er det slut mellem Peter og Amalie. Igen-igen-igen-igen!

Danmarks uden sammenligning mest kendte realitypar har besluttet at holde en pause - eller mere præcis: Amalie har meddelt Peter, at hun trænger til et break.

- Vi havde egentlig besluttet, at vi ville holde det for os selv denne gang. Men vi har holdt pause siden i søndags, siger Amalie til Ekstra Bladet.

Fjerde gang
For Peter kom bruddet som lidt af en overraskelse, fortæller han.

- Jeg synes lige, det gik så godt. Så jeg fatter det ikke rigtigt. Jeg er ked af hendes beslutning, men nu er det fjerde gang, at hun gør det - og det er jeg sgu ved at være træt af, siger en tydeligt kvæstet og tømmermændsplaget Peter.

Læs også:

TV - 3. okt. 2012 - kl. 12:52 Amalie om Peters porno-kiggeri: - Han skal bare tilfredsstilles

- Vi har fået et tip om, at du har givet den gas i Aarhus i nat og kysset med en pige, som du gik med hjem. Er det rigtigt?

- Folk har godt nok travlt i Jylland, hva! Nej, jeg har ikke kysset med nogen. Men det er rigtigt, at jeg var til fest i Aarhus i nat.

- Og du kyssede ikke med nogen?

- Ikke hvad jeg kan huske! Prøv at hør...jeg var virkelig fuld, siger Peter.

Mere pause en planlagt
Selvom det var Amalie, der i søndags satte forholdet til Peter på standby, er hun skuffet over at høre om Peters vilde bytur.

- Sådan noget bliver jeg virkelig ked af, men måske er det derfor, han har gjort det. Men Peter kender mig så godt, at han udmærket ved, hvordan jeg reagere nu. Jeg er mere værd end det her, siger Amalie med skarp stemme.

Læs også:

Danske kendte - 11. okt. 2012 - kl. 16:46 Stiv Amalie: Skal vi lave en baby?

- Jeg mente det, da jeg sagde, at vi skulle holde en pause. Vi trængte til at savne hinanden. Nu ved jeg ikke, hvad der sker....jeg er virkelig forvirret og vred, siger hun.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen