Dansk supermodel i New York: Det er scary

Heidi Albertsen hamstrede og tog hen i kærestens lejlighed, før superstormen ramte millionbyen

Heidi Albertsen gennem uvejret før superstormen for alvor slog til mod New York. (Privatfoto).
Heidi Albertsen gennem uvejret før superstormen for alvor slog til mod New York. (Privatfoto).

Den danske supermodel Heidi Albertsen var en af de mange new yorkere, der måtte forlade sin lejlighed, da superstormen Sandy drog hærgende gennem millionbyen.

- Jeg er ikke i min egen lejlighed. Jeg er i min kærestes, fordi den er mere sikker at være i. Min lejlighed ligger på 17. etage og vinden har gjort, at jeg måtte tage mine udendørs møbler ind, fortalte Heidi kort før, stormen for alvor satte ind.

Modellen, der tidligere har datet Frederik Fetterlein, havde som andre indbyggere i millionbyen travlt med at hamstre i tilfælde af, at de ikke kunne få det, de havde brug for.

Læs også:

Se også: Dansk babe scorer millionær

- Vi har masser af mad og samt levede lys. Jeg var ude at købe det sidste lige inden, de lukkede og nu håber jeg, vi kan klare os, siger Heidi.

Og beretter om en by, der er er alt andet end den normale, travle metropol, som New York er kendt som.

- Alle supermarkeder er fuldstændig tomme og der var køer helt ud på gaden med mennesker, der ville ind og have varer. Jeg var lige nede i en af de forretninger, som er åbne. De lukker ned nu og ved ikke, hvornår de kommer åbner igen, fordi togene og busser ikke kører og veje og alt andet er lukket.

Læs også: Se også: Danske Heidi fester med New Yorks hotteste jetset Danske Heidi fester med New Yorks hotteste jetset

Ud på aftenen fik Heidi og hendes nye kæreste, Prescott, brug for de stearinlys, de nåede at hamstre, inden forretningerne lukkede ned.

- Klokken er 20.30 og al vores elektricitet er røget. Hele vores område er helt sort. Det er godt nok scary!, meddelte Heidi fra den udfordrede by.

Selv om stormen langsomt er ved at lægge sig, har Heidi Albertsen ingen planer om at begive sig ud for at besigtige skaderne på den by, der har været hendes hjem gennem mange år.

Læs også: Se også: Fetterlein får gratis 40-årsfest Fetterlein får gratis 40-årsfest

- Jeg har købt mad ind til et par dage og bliver inden døre. Alt er lukket ned I New York. Man får at vide, at man skal blive i sikkerhed og i nogle områder er folk blevet evakueret. Alle madvarer er fuldstændig væk fra hylderne og folk er gået i panik, lød det fra Heidi Albertsen sent mandag nat.

Foruroliget
Den 36-årige dansker var som alle andre i byen foruroliget over, hvad den voldsomme rasen kunne afstedkomme.

- Der er mange af vores venner og familiemedlemmer, der har skrevet og ringet til os, fordi de er bekymrede. Selv er jeg enormt bekymret for, hvad der kommer til at ske. Men vi håber på det bedste, tænker positivt og taler med Gud i vores aftenbønner, siger Heidi.

Ekstra Bladet forsøgte dagen efter ifølge aftalen at ringe til Heidi Albertsen for at høre, hvordan natten var gået i den stormplagede by, men der var ingen forbindelse til Heidi.