Robert Hansen som fri fugl: - Jeg har sindssygt travlt!

Skuespilleren og tv-værten kommer ikke til at kede sig, selvom han ikke længere har fast kontrakt med TV3, slår han fast

Robert Hansen og TV3 har fået et såkaldt åbent forhold, hvor de gerne må lave ting med andre, men de kontakter hinanden, hvis der skulle opstå gnister igen. (Foto: Mogens Flindt)
Robert Hansen og TV3 har fået et såkaldt åbent forhold, hvor de gerne må lave ting med andre, men de kontakter hinanden, hvis der skulle opstå gnister igen. (Foto: Mogens Flindt)

Efter fem år er det slut med det faste forhold mellem Robert Hansen og TV3.

- Det er der ikke noget odiøst i. Jeg har været på TV3 i fem år nu, og nu er det bare blevet sådan, at det er for svært for mig at passe et fast tv-job sammen med alle de andre ting, jeg laver, siger 34-årige Robert Hansen til ekstrabladet.dk.

Læs også:

Se også: TV3 dropper Robert Hansen

- Det er jo ikke, fordi det er slut med TV3. Vi har bare aftalt, at vi tager det fra gang til gang, hvis der byder sig noget.

Robert fik for alvor gang i sin skuespillerkarriere med 'Kærlighed ved første hik' i 1999, og siden har han haft mange filmroller ved siden af sin tv-tjans.

Læs også:

Se også: Robert Hansen har fundet den eneste ene

Med sin rolle i musicalen 'Den eneste ene' er der nu også kommet gang i teaterdelen, og så er det svært at få tiden til at slå til.

Tager familien med turné
Når rollen som Knud i musical-opsætningen af Susanne Bier-filmen er overstået, venter endnu en teaterrolle i stykket 'Vitello', hvor Robert skal spille hovedrollen i stykket, der bliver opført rundt omkring i landet.

- Jeg vil gerne lave mere skuespil igen, og så vil jeg jo også gerne være sammen med min lille nye familie, smiler Robert Hansen.

Læs også:

Se også: Skruk Robert Hansen: Om syv uger er jeg far

- Jeg har sindssygt travlt. Og derfor passer det mig bare bedst at tage tingene fra projekt til projekt lige nu. Men jeg kommer bestemt ikke til at kede mig, griner Robert, der også i denne tid har familien med på arbejde.

Læs også:

Se også: Robert: Kæresten føder efter min kalender

- Det var for hårdt for mig at tage afsked med min kæreste og søn, da jeg skulle på arbejde i Aarhus, så jeg prøvede at tage toget til København om aftenen efter forestillingen og så retur til Aarhus om morgenen. Men det var også for hårdt. Så nu er familien taget med mig til Aarhus, hvor Herman allerede har indtaget scenen.

- Alle er helt vilde med ham herovre, og han er også bare en dejlig og nem dreng. Han skal bare have lidt mad indimellem, og så han glad, siger den mindst ligeså glade far.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen