Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Medina: Min krop ville ikke Christopher

Sangeren scorede popdronningen ved sin ihærdighed

I dag ligger de tæt. Men til at begynde med tvivlede Medina på, at forholdet til den ni år yngre Christopher var en god ide.
I dag ligger de tæt. Men til at begynde med tvivlede Medina på, at forholdet til den ni år yngre Christopher var en god ide.

Det var Christopher, der scorede Medina. Ikke omvendt.

Det fortæller hun i torsdagens program, hvor Felix flytter ind hos hende.

- I starten havde jeg meget svært ved at se det, men han blev bare ved med ’Du skal bare være her’ og jeg ville jo gerne være der af hele mit hjerte, men hele min krop sagde bare ’ Der er noget galt med alderen her’. Men det er der slet ikke, siger Medina.

Læs også:

Se også: Dybt forelsket Medina æder Christopher

Samlivet har dog ikke været helt problemfrit for Christopher, der blev kendt på grund af forholdet.

- Det har jo også gjort ondt på ham, når de skriver ’Medinas nye hundehvalp’. Det er jo ikke sådan, han havde forestillet sig, det skulle være. Men det er sådan, det er lige nu. Vi kan ikke gøre noget ved det, for ham og mig bliver sammen. Så må man bare bide i det sure æble og det har han været rigtig god til. Jeg ser virkelig op til ham på mange måder, for han er virkelig sej, siger Medina.

Læs også:

Se også: Møssende Medina viser mås

I TV2-programmet fortæller hun, at hun tidligere har oplevet ulykkelig kærlighed.

Jeg er jo kun et menneske og har også været gennem nogle ting, som har givet ar på sjælen og som gør en lidt usikker. Lyt til mine sange for helvede. Hvis man er blevet så groft brændt i alle ender, at det halve kunne være nok. Succes og penge gør dig jo ikke lykkelig, hvis ikke kærlighed og ens hjerte er helt. Det er jo det vigtigste i verden, siger hun.

Læs også:

Se også: Se bikini-Medina i Cannes

Og fortæller, at hun i dag har kærlighed.

- Ja, det har jeg nu, men det har jeg jo ikke altid haft. Jeg har fået knust mit hjerte så meget, at du tror, det er løgn. Nummeret 'Synd for dig' er skrevet om nogle mennesker og de er stadig lige så åndssvage.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen