Amalie får smæk

Se, hvem der vil daske hende

Peter og Amalie kan se frem til et skattesmæk på mindst 35.000 kroner efter deres tur til USA, hvor de festede med blandt andre Lindsay Lohan. (Arkivfoto: Mogens Flindt).
Peter og Amalie kan se frem til et skattesmæk på mindst 35.000 kroner efter deres tur til USA, hvor de festede med blandt andre Lindsay Lohan. (Arkivfoto: Mogens Flindt).

Amalie kan formentlig se frem til et par girokort fra Skat, når de normalt så nidkære skattefolk får øjnene op for, at hun og kæresten Peter har været i Hollywood for at feste med blandt andre Lindsay Lohan.

Rejsen var nemlig en betaling fra Amalies onkel og det svarer til en skattepligtig indkomst.

I sidste uge fortalte Amalie, at turen til Los Angeles blev betalt af onklen, fordi Amalie havde lavet lidt PR for pokerplayus.com, som onklen er involveret i. Blandt andet betalte han hotelophold for mere end 60.000 kroner samt flybilletterne.

Læs også:

Se også: Amalie fyrede 60.000 af på luksushotel

I første omgang forsøger Amalie at tale uden om, at det kan blive et økonomisk problem.

- Det er ikke mig, der har betalt for det, så det har ikke noget med mig at gøre. Jeg ved godt, man skal betale, men jeg havde et tv-program og derfor er det ikke mig, siger Amalie.

Kort efter kommer Peter til telefonen.

- Det var en privat rejse. Vi var der frivilligt og produktionsselskabet har ikke betalt turen. Men vi har lavet en masse PR for pokerplayus.com og det var et sponsorat, siger ulven.

Læs også:

Amalie har lært, hvornår det er passende at have trusser på. Mener hun selv. (Foto: Kenneth Meyer) TV - 15. okt. 2012 - kl. 15:08 Bundløs Amalie: Der kan jo ske en ups'er

- Men det svarer jo til en indkomst at få en rejse og hotel betalt.

- Øh, nå...det har du sikkert ret i. Så det kan da godt være, vi får nogle girokort, siger Peter.

Under turen lavede de en del til ’Amalies Verden’ til TV3. Det kræver en arbejdstilladelse i USA. Men Amalie vil ikke svare på, om de søgte sådan en.

Læs også:

Danske kendte - 12. okt. 2012 - kl. 12:07 Amalie med GPS: Så skal jeg lige ud? Øh, nej, okay denne her vej..

- Det har jeg ingen kommentarer til. Det har jeg intet med at gøre, siger Amalie, der ikke vil svare på, om hun skrev under på sådan en ansøgning.

Til gengæld havde Peter sørget for at advisere de amerikanske myndigheder om, at han har en voldsdom, som normalt kan give problemer, når man rejser ind i Guds eget land.

Læs også:

Selvom realityparret har haft et noget turbulent forhold, så drømmer de stadig om børn sammen (Foto: Kenneth Meyer) Danske kendte - 11. okt. 2012 - kl. 16:46 Stiv Amalie: Skal vi lave en baby?

- Jeg var til et møde på ambassaden og der var ingen problemer, siger han.

Tilbage er kun den modstridende forklaring om, at Amalie først ikke mente, hun kunne afkræves skat, fordi hun var der med et tv-program, mens Peter insisterer på, at det var en privat rejse, hvor de tilfældigvis blev fulgt af et tv-hold.

Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen