Robert: Kæresten føder efter min kalender

Der er ikke meget spænding ved Robert Hansen og kæresten Pernilles første barn. De kender kønnet, navnet og nu har de også fået fødselsdatoen

Så kan den lille Herman godt komme ud af mors mave. Alt er klar til ankomst, melder den stolte farmand, der her ses med kæresten Pernille. (Foto: All Over Press)
Så kan den lille Herman godt komme ud af mors mave. Alt er klar til ankomst, melder den stolte farmand, der her ses med kæresten Pernille. (Foto: All Over Press)

Om en måned er 33-årige Robert Hansen far. Det ved han med sikkerhed, fordi hans 10 år yngre kæreste Pernille Fredskild Thøgersen har fået at vide, at hun skal føde ved kejsersnit.

- Der var nogle komplikationer, da Pernilles mor fødte hende, og lægerne frygter lidt, at noget lignende kunne ske her. Og det er jo ikke så sjovt at skulle ligge der i to døgn, fortæller den vordende far.

Havde spilleplanen med på hospitalet
Datoen for kejsersnittet er sat til den 15. oktober.

- Jeg har to fridage fra 'Den eneste ene', som jeg spiller i Aarhus. Det er ikke helt tilfældigt, for Pernille havde faktisk min spilleplan med, da det skulle planlægges, griner Robert, som ikke kan holde barsel lige efter fødslen.

Han skal tilbage til det østjyske og spille i 14 dage, før han kan lege fuldtidsfar. Men han vil pendle i det omfang, det er muligt. Og ellers må mor og barn jo tage turen til Aarhus, mener Robert.

- Nu er det jo meget forskelligt, hvor lang tid der gør, før man kommer på benene efter et kejsersnit, men hvis hun er oppe hurtigt, kan hun jo også komme til mig, smiler han.

Læs også:

Se også: Robert Hansen har fundet den eneste ene

Med den fastsatte dato for kejsersnittet er der ikke meget, der er overladt til naturens gang ved fødslen af parrets første fødsel.

- Der er ikke så meget spænding ved den fødsel, fordi vi kender datoen, vi kender kønnet, vi kender navnet, og bleerne ligger sågar klar derhjemme, siger den 33-årige skuespiller, som allerede tidligt i forløbet fortalte, at sønnike skal hedder Herman efter hans farfar, som han aldrig rigtig nåede at lære at kende.

Læs også:

Se også: Robert Hansen jubler: Jeg skal være far!

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen