Caroline Fleming - lever på eksmandens nåde

Pengene fosser ud af familieslottet

Caroline Fleming og Rory dengang, alt var idyl. Nu lever hun på hans nåde.
Caroline Fleming og Rory dengang, alt var idyl. Nu lever hun på hans nåde.

Når Caroline Fleming låser døren til Valdemars Slot bag sig og slår fødderne op i de gemakker, der har tilhørt hendes familie siden 1677, sker det udelukkende på eksmanden Rorys nåde.

Økonomisk skranter det smukke slot på Tåsinge ved Svendborg i en grad, så det kun er Rorys velvoksne formue, der gør, at Caroline og hendes far stadig har et slot.

For lidt over et år siden overdrog Caroline af mystiske årsager slottet til sin far, som ellers havde overdraget det til hende for ni år siden som led i et generationsskifte.

Læs også:

Se også: Caroline Fleming sælger ud af klædeskabet

Siden blev det omdannet til et aktieselskab og Rory og hans advokat trådte ind i bestyrelsen, som også tæller Caroline og hendes far.

Det første regnskab er dog ikke belagt med det bladguld, der pryder slottet indvendigt.

Et underskud på lidt over 2,5 millioner kroner er det sølle resultat og egenkapitalen er i minus med knap 1,3 millioner mod det plus på knap 3,2 millioner, der var, da firmaet blev stiftet 1. maj sidste år.

Samtidig er gælden nu på lidt over 75 millioner kroner i slottet og jorden, der ifølge regnskabet er 68,8 millioner værd.

Læs også:

Se også: Caroline Fleming-villa på udsalg

Det er den offentlige vurdering dog ikke helt enig i. Ifølge den er slottet og jorden kun 54 millioner værd, hvilket betyder, at gælden er 21 millioner højere. Samtidig kan der være bankgæld, som ikke kan ses i offentlige registre.

Da Caroline Fleming sidste år solgte sine 80 procents ejerandel, var det til 52.267.900 kroner, hvilket bringer prisen op på lidt over 65 millioner.

Læs også:

Se også: Caroline Fleming sælger fashionabel Hellerup-villa

Alligevel mener selskabet, at det på kun et år er steget 3,5 millioner kroner i en tid, hvor al anden ejendom er faldet.

Trods de nedslående takter i regnskabet ser revisoren ingen grund til bekymring. Det skyldes, at kreditorerne i form af Rory er indstillet på at sørge for at holde selskabet kørende.

Læs også:

Se også: Caroline Fleming mister slottet

Caroline Fleming har tidligere forklaret Ekstra Bladet, at tilbageleveringen til hendes far skyldtes, at det var for at det kunne gå videre til hendes søn. Hvilket dog ikke giver mening, da sønnen ligeså godt kunne arve det direkte fra hende, ligesom det ikke forklarer, hvorfor hun så skulle overtage slottet for ni år siden.

Derimod er det mere sandsynligt, at Rory via sine midler har sørget for at lukke Caroline ude af ejerskabet og sørge for, at det går direkte videre til sin - og Carolines - søn.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen