Hun fødte for otte uger siden!!!

Den danske model og nybagte mor Sarah Louise Christiansen har på rekordtid tabt 16 kilo. Det har dog ikke været på den helt sunde måde, indrømmer hun

Det er ikke lige til at se, at denne mave var spændt til bristepunktet for otte uger siden. (Privatfoto)
Det er ikke lige til at se, at denne mave var spændt til bristepunktet for otte uger siden. (Privatfoto)

Kig godt på billedet ovenfor. For otte uger siden lå lille Albert Augustus inde bag det stramme maveskind der.

Han kom til verden under stor dramatik den 21. august, da hans mor, den danske model Sarah Louise Christiansen, pludselig begyndte at bløde, da hun var på hospitalet til tjek for det kejsersnit, som hun skulle have foretaget få dage senere.

- Det var meget dramatisk, jeg havde været på toilettet, og så begyndte jeg pludselig at bløde. Jeg kunne slet ikke stoppe det, så jeg kom gående ud fra toilettet med blodet løbende ned ad benene.

Læs også:

Se også: Dramatisk fødsel for Sarah Louise

Sarah Louise blev sendt til akut kejsersnit. Hun havde haft det, der hedder en foreliggende moderkage. Det betyder, at moderkagen ligger i vejen, når barnet skal ud. Det var derfor, hun skulle have kejsersnit.

- Jeg fik efterfølgende at vide, at det er meget normalt, at man kan rive blodårer over, når man har en foreliggende moderkage. Jeg rev så vist bare en stor blodåre over, og jeg mistede virkelig meget blod. Hvis jeg havde levet i 1800-tallet, havde jeg været en af de kvinder, der var død under fødslen, forklarer modellen.

Ikke sundeste måde at tabe sig
Netop på grund af den hårde fødsel, hvor Sarah Louise mistede en masse blod, har hun været en del syg i ugerne efter fødslen. Og det er da også en af grundene til, at hun i dag har tabt 16 kilo, siden hun var på toppen af sin kampvægt med Albert Augustus i maven.

- De første ca. 10 kilo forsvandt jo efter de første tre dages tid. Det var væske, moderkage og selve barnet. Men jeg har også været indlagt flere gange, og sygdommene har også været med til, at jeg har tabt mig. Og så er det sådan, at jeg mister appetitten, når jeg ikke får sovet, og det gør man altså ikke som nybagt mor, griner hun.

Læs også:

Se også: Sarah Louise har smidt forlovelsesring væk

- Jeg ved godt, at det ikke er den sundeste måde at tabe sig på, og det er da også lidt held i uheld, at jeg har været så meget syg. Det var nok ikke gået så hurtigt, hvis jeg havde spist normalt. Men jeg har været ved lægen, og alle tal er gode, så jeg er sund og rask igen, vil jeg gerne slå fast!

Cravede hvidt brød med nutella
Det har dog ikke kun været sygdom det hele. De seneste 10 dages tid har Sarah Louise selv gjort noget aktivt for at komme tilbage til den vægt, hun havde før graviditeten. Hun laver blide mavebøjninger hver morgen af hensyn til såret fra kejsersnittet, og så er hun begyndt at tænke mere over kosten.

- Jeg havde en craving, der hed hvidt brød med nutella. Det har jeg droppet totalt. Jeg spiser ikke så mange kulhydrater og får i stedet mange proteiner.

Læs også:

Se også: Frække Sarah smider tøjet

- Jeg havde det sådan lidt, at det var bare med at komme i gang, for hvis man bare går og tænker, at det nok skal komme, så kommer man måske aldrig helt af med den kagedej af en mave, siger modellen, der mangler omkring tre kilo for at komme helt ned på idealvægten.

Stor basse med tykke kinder
Og hvad Sarah Louise Christiansen smider i vægten, tager lille Albert Augustus på.

- Han tager faktisk mere på, end han skal. Han er en god stor basse med tykke kinder, men han er det dejligste, smiler den stolte - og slanke mor.

Billederne i artiklen er lånt fra Sarah Louises blog, sarahlouise.dk, hvor interesserede kan følge modellens kamp mod kiloene og hendes oplevelser som nybagt mor.

Du kan desuden se meget mere om Sarah Louises graviditet og fødsel i programmet 'På egen krop', der bliver sendt på TLC d. 11. november.

1 af 4 Fødselsfedtet er blandt andet røget, fordi Sarah Louise har været syg og ikke har sovet nok. Men hun har efterfølgende været hos lægen, og hun er sund og rask igen. (Privatfoto)
2 af 4 16 kilo tungere! (Privatfoto)
3 af 4 Modellen som vi kender hende. Om tre kilo kunne hun i princippet begynde at arbejde igen. Der er hun nemlig tilbage ved den vægt, hun havde før graviditeten. (Foto: Jesper Skoubølling)
4 af 4 Det er ikke lige til at se, at denne mave var spændt til bristepunktet for otte uger siden. (Privatfoto)
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen