Kaos i økonomien - Så meget skylder Oliver Bjerrehuus

Fotomodellen røg i Ribers på grund af hav af parkeringsbøder, og skylder en pæn slat penge til skaffefar

Oliver har tjent millioner på sit udseende. Men han glemte at lægge til side til skattevæsenet, så nu har han fået et skattesmæk. (Foto: Morten Jerichow/JBS)
Oliver har tjent millioner på sit udseende. Men han glemte at lægge til side til skattevæsenet, så nu har han fået et skattesmæk. (Foto: Morten Jerichow/JBS)

Han har tjent millioner som en af landets bedst betalte mandlige fotomodeller.

Alligevel er Oliver Bjerrehuus økonomisk på røven og kæmper for at holde den oven vande.

Det afsløres i aften i Kanal 4-programmet ’Olivers Kamp’, hvor Suzanne Bjerrehuus’ uregerlige søn blandt andet fortæller, at han har et seriøst problem med skattevæsenet.

Læs også:

Selv om Suzanne har været aktiv på lagenerne, blev hun overhalet af sin søn, allerede da han var 25 år gammel. (Arkivfoto: Ole Bjørk/All Over). Danske kendte - 15. aug. 2012 - kl. 09:36 Oliver Bjerrehus: - Jeg har haft sex med flere end min mor har

- Jeg har et gigantisk, kæmpe skattesmæk og så har jeg 1000 parkeringsbøder., siger han og afslører også beløbet på gælden.

- Jeg har et skattesmæk på 200.000.

I programmet antydes det, at han nemt kan tjene en halv million på en reklamekampagne. Og at det store minus derfor ikke skyldes manglende indtægter.

Læs også:

Se også: Oliver: Vi arbejder på at finde sammen igen

- Jeg er bare en drengerøv. Når der er penge på kontoen, så tænker jeg ikke, at nu skal jeg lægge nogle til side. Så er det bare ’Fedt, nu skal vi fyre den af’. Jeg synes, det er pinligt. Der var engang, hvor jeg troede, jeg var fed og sejere end alle andre, og nu sidder jeg bare her med alt det lort. Og jeg synes, det er mega kikset, lyder det selverkendende fra Oliver.

Der også røg i Ribers på grund af en stak ubetalte parkeringsbøder. Via Kanal 4 meddeler han dog, at han har betalt dem og ikke længere står opført som dårlig betaler.

Læs også:

Nu kan danske mænd have Oliver Bjerrehuus skrevet henover bukselinningen. (PR Foto:  Dansk Supermarked) Danske kendte - 7. aug. 2012 - kl. 07:23 Nu kan du købe Oliver Bjerrehuus' underbukser

Trods det er hans revisor, Anja, ikke imponeret over sin kunde.

- Olivers økonomi ser ud af H til. Den hænger i laser, den er i uorden. Jamen, der er bare ikke styr på det. Det er lidt skræmmende, at den unge mand her tjener så ufattelig mange penge og så stadig kan have efterslæb på skat.

Læs også:

Se også: Ulykkelige Oliver: Måtte ikke sige farvel til sin datter

Hun gør ham opmærksom på, at det kan skade ham i forhold til at få samvær med Sigga. Og først her lytter den økonomisk trængte Oliver.

- Da jeg indså, det kunne have betydning, fik jeg et chok. Og det er jo rigtig nok. Hvis ikke jeg har en skid styr på mit liv, så står jeg ikke i et særlig godt lys.