Så står slaget om Bamse-pengene

Bamses enke og forfatter kæmper om 150.000 kroner

Bamses enke Käte Jørgensen ankommer til retten i Århus. Hun kræver 150.000 kroner fra salget af bogen om hendes afdøde mand. (Foto: Rasmus Baaner)
Bamses enke Käte Jørgensen ankommer til retten i Århus. Hun kræver 150.000 kroner fra salget af bogen om hendes afdøde mand. (Foto: Rasmus Baaner)

Sangeren Flemming Bamse Jørgensens enke Käte Jørgensen og forfatteren og journalisten Poul Blak er for kort tid siden ankommet til retten i Aarhus. Her udkæmper de i løbet af i dag et bittert slag om 150.000 kroner.

Læs også:

Se også: Oppustet bog om Bamse

Bogen solgte i knap 10.000 eksemplarer, og overskuddet gik i forfatterens og forlaget Hovedlands lommer. Det er der i sig selv ikke noget usædvanligt i. Bortset fra, at Käte Jørgensen og Bamses manager John Madsen er hundrede procent overbevist om, at Bamse aldrig ville være gået ind i sådan et bogprojekt uden at få en del af pengene.

Manageren John Madsen hævder således, at han har holdt et møde på sit kontor med både Poul Blak og Bamse med netop det emne på dagsordenen.

Læs også:

Se også: Død Bamse sælger stadig

Både Poul Blak og forlaget Hovedland stiller sig komplet uforstående over for påstanden og enkens krav. Der var ingen aftale, og der har heller ikke været holdt noget møde, hævder de.

Retten i Århus har sat det meste af dagen i dag af til at få redt trådene ud.

1 af 2 Poul Blak mødte op i retten, hvor han vil fastholde, at han ikke har nogen aftale med hverken Bamse eller dennes manager om en deling af indtægterne ved bogsalget. (Foto: Rasmus Baaner)
2 af 2 Bamses enke Käte Jørgensen ankommer til retten i Århus. Hun kræver 150.000 kroner fra salget af bogen om hendes afdøde mand. (Foto: Rasmus Baaner)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen