Remee babu-babuu på hospitalet

En pludselig nervebetændelse sendte popsmeden på langs først på ugen - udskrevet igen i dag

I tydelige smerter blev Remee tidligere på ugen bragt til hospitalet. (Privatfoto)
I tydelige smerter blev Remee tidligere på ugen bragt til hospitalet. (Privatfoto)

Popsmeden - og den tidligere 'X Factor'-dommer - Remee fik en dårlig start på den københavnske modeuge, som han havde set frem til at deltage en hel del i.

I starten af ugen blev han pludselig så syg, at han i babuu-hast måtte indlægges på Frederiksberg Hospital. Han blev dog udskrevet igen i dag.

'Fik en slags nervebetændelse i starten af ugen, av, av, av! Bliver udskrevet senere i dag. All good, no drama.. Ligger lige og sover, er tilbage i studiet senere, skrev Remee i en mail til Ekstra Bladet.

Dramatisk billede
Historien havde han selv 'breaket' på sin Facebook-profil, suppleret med et dramatisk billede, hvor han ligger med forvredent ansigt på en båre, der rulles ud af hans ejendom på Frederiksberg af en sygehjælper.

'Superstart på min fashion week i går... Must... make... Cavally party. Tonight... Arhhh!!!', skrev han medfølgende.

Billedet og den halvt ironiske tekst fik straks adskillige 'venner' til bekymret at spørge, hvad der dog var sket. Remee svarede dem aldrig, men på ekstrabladet.dk sender han altså den beroligende besked, at der er ved at være styr på helbredet igen.

Sælger ud på søndag
Det vil i den grad opså være at foretrække, at han er hjemme på søndag. Her sælger han ud af det inventar, han ikke længere får plads til, når han om ikke så længe flytter til en mindre lejlighed.

Læs også:

Se også: Remee flytter og sælger ud

Alt fra fladskærme til tøj og en skjortestrygnings-robot kan erhverves, hvis man har penge med.

Pengene skænker han til velgørende formål for ligesom at understrege, at han ikke mangler moneter, som det ellers har forlydt i en avis.

Læs også:

Se også: Remee: Jeg er ikke død endnu

Der er åbent hus mellem kl. 14 og 16 på Dalgas Boulevard 48, og det koster 100 kr. at komme ind. Entreen går også til velgørenhed.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen