Jackies brystprojekt kostede 100.000

Det har været dyrt for Navarro at få to brystforstørrelser. Se, hvordan hun ser ud i dag

Jackie havde engang nogle af de største bryster i landet. I dag er al silikonen taget ud. Pris for projektet: 100.000 kroner. (Foto: wwwjackienavarro.dk).
Jackie havde engang nogle af de største bryster i landet. I dag er al silikonen taget ud. Pris for projektet: 100.000 kroner. (Foto: wwwjackienavarro.dk).

Engang havde hun landets mest omtalte bryster. Men i dag er Jackie Navarros fortrin mindre, end de var dengang, hun første gang fik silikone i dem.

I mellemtiden har hun brugt en mindre formue på at gøre dem store ved to brystforstørrelser og efterfølgende fjerne 600 ml silikone.

- Ja, jeg vil tro, jeg har brugt omkring 100.000 kroner på det, siger Jackie.

Læs også:

Jackie viser stolt sine nye fortrin frem. (Foto: Nalu Entertainment) Danske kendte - 23. mar. 2009 - kl. 11:01 Se Navarros spritnye kæmpebryster

- Jeg mener ikke, jeg er mindre køn overhovedet. Og jeg føler mig langt fra maskulin. Jeg kan godt se, hvad du mener med billederne, men det var også lidt det, der var meningen med dem. Sådan ser jeg ikke ud, når du ser mig til hverdag. Jeg føler mig faktisk mere feminin i dag, da jeg også har muligheden for at klæde mig i alt slags tøj uden, at det virker vulgært. En stor barm kan virke voldsom og man skal tænke meget over de signaler, man sender, siger Jackie.

Læs også: Jackie Navarro: Mine bryster er for store

Der har en kæreste, der er fuldkommen ligeglad med, om barmen stritter provokerende.

- Min mand synes stadig jeg er flot, fræk og elegant.

- Fortryder du, du fik lavet brysterne så store?

Læs også: Her ses Jackie Navarro med nye store læber.(Foto: Thomas Sjørup) Danske kendte - 13. dec. 2009 - kl. 13:17 Jackie fik nye store læber Jackie fik nye store læber

- Det ved jeg ikke. Det er lidt svært at svare på. Hvis du spørger mig, om jeg vil have 100.000 i hånden nu og de bryster jeg havde til at starte med, ville svaret nok være JA. Der er jo næsten ingen bryster tilbage. så der er jo ikke meget fylde tilbage. Men det på grund af min vægt. Jeg har mistet en del fedt over det hele, efter jeg har født, siger den nye Jackie.

1 af 5 Jackie har næsten maskulin muskulatur på billederne fra hendes blog. (Foto: wwwjackienavarro.dk).
2 af 5 Jackies bryster er i dag mindre, end de var, da hun fik dem forstørret første gang. (Foto: wwwjackienavarro.dk).
3 af 5 Jackie bagfra. (Foto: wwwjackienavarro.dk).
4 af 5 Gravid - og med ekstra fyld i barmen. (Foto: TV3/Heidi Maxmillling)
5 af 5 Jackie havde engang nogle af de største bryster i landet. I dag er al silikonen taget ud. Pris for projektet: 100.000 kroner. (Foto: wwwjackienavarro.dk).
Mest læste i flash!
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jesper Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen