Oliver: Vi arbejder på at finde sammen igen

Trods et dramatisk brud har Oliver Bjerrehuus og Gunnvør ikke opgivet drømmen om et forhold

Oliver og Gunnvør gik fra hinanden under stor mediebevågenhed, fordi politiet blev indbladet i deres sidste dag sammen. Nu prøver de igen. (Arkivfoto: Michael Stub).
Oliver og Gunnvør gik fra hinanden under stor mediebevågenhed, fordi politiet blev indbladet i deres sidste dag sammen. Nu prøver de igen. (Arkivfoto: Michael Stub).

Det var med politiets blinkende lygter som afskedssalut, da Oliver Bjerrehuus og hans kæreste Gunnvør sidste år gik fra hinanden.

Og da de sociale myndigheder efterfølgende blev inddraget i den bitre kamp, syntes det umuligt, at de to nogensinde skulle gøre sig håb om et tåleligt forhold.

I et nyt Kanal 4-program om Oliver med premiere på onsdag fortæller han om, hvor voldsomt det gik for sig, da parforholdet brat endte.

Læs også:

Se også: Ulykkelige Oliver: Måtte ikke sige farvel til sin datter

- Jeg præsterede at komme hjem klokken syv om morgenen og det syntes min kæreste ikke var en god ide. Og det blev hun pissesur over. Og vi kom kæmpemæssigt meget op at slås om det foran vores datter. Jeg røg i hovedet på hende og hun kaldte mig psykopat og sagde, at jeg aldrig mere ville se min datter, fortæller en ulykkelig Oliver.

Gunnvør var så rasende, at hun brugte datteren mod kæresten.

Læs også:

Se også: Dumpet af Oliver - nu vil hun være forsidepige

- Jeg spurgte, om jeg måtte sige farvel til hende og det måtte jeg ikke. Og så i min panik tog jeg telefonen og sagde, at jeg ville ringe til politiet. Så tog hun min telefon ud af hånden på mig og så røg jeg i hovedet på hende igen. Og jeg trak hende bare i håret, mens hun havde Sigga i hånden. Og så trak jeg hende ned på gulvet og råbte af hende, mens jeg prøvede at få min telefon ud af hånden på hende. Jeg kunne ikke få den og hun skreg og så kom naboerne, fortæller Oliver i programmet.

Overfor Ekstra Bladet lufter han nu muligheden for, at forholdet kommer tilbage på skinner.

Læs også:

Se også: Se og Hør-chef: Tænk dog på dit barnebarn, Suzanne

- Det er ikke udelukket, at vi finder sammen igen. Kærligheden har været der hele tiden. På godt og ondt. Vi har lige været 14 dage på Ibiza med Sigga. Vi prøver også at være kærester igen og få det til at gå. Vi bor ikke sammen, men vi arbejder på at blive kærester.

Læs også:

Se også: Oliver Bjerrehuus i voldsomt slagsmål med kæresten

- Går du så i seng med andre?

- Nej, det adskiller jeg. Jeg vil enormt gerne have det her til at fungere. Men jeg har klart mine forbehold, som også Gunnvør har. Det er et chok at stå der, når tidevandet løber ud og man ikke har nogle dårlige intentioner og raseriet bryder ud og senere står i Socialforvaltningen, siger Oliver.

1 af 2 Gunnvør og Suzanne har begge heftige temperamenter og holder sig helst fra hinanden. (Arkivfoto: Bo Nymann).
2 af 2 Oliver og Gunnvør gik fra hinanden under stor mediebevågenhed, fordi politiet blev indbladet i deres sidste dag sammen. Nu prøver de igen. (Arkivfoto: Michael Stub).
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen