Numse-Rasmus ikke længere single

41-årige Christina Koch har gaflet Rasmus fra Kanal 4-realityprogrammet 'Singleliv'

Rasmus fra realityprogrammet har fundet en kvinde, der slet ikke er den type, han normalt går efter, men han er glad. (Fotocollage: Facebook/Privatfoto)
Rasmus fra realityprogrammet har fundet en kvinde, der slet ikke er den type, han normalt går efter, men han er glad. (Fotocollage: Facebook/Privatfoto)

38-årige Rasmus fra Kanal 4-programmet 'Singleliv' tog i uge 29 til Skagen under den såkaldte 'Hellerup-uge' for at finde en kæreste. Og planen bar frugt. For Rasmus mødte 41-årige Christina Koch.

- Det sagde bare bang. Vi spottede hinanden med det samme, fortæller en forelsket Christina til ekstrabladet.dk

-Slet ikke min type
- Hun er ellers ikke den type, jeg normalt går efter, siger Rasmus, der mest går efter en fyldig bagdel, og derfor har fået tilnavnet Numse-Rasmus.

- Nej, det kan jeg slet ikke leve op til. Jeg har bestemt ikke en stor bagdel, griner Christina der flere gange dagligt taler i telefon og skriver med sin nye kæreste.

Parret bor i hver sin landsdel, men som Christina siger: 'Hvor der er vilje, er der vej.'

Christina, der arbejder som promoter i København og har to børn på 12 og 14, har set Rasmus i programmet, og kender derfor til hans kønssygdomme.

Læs også:

TV - 1. feb. 2012 - kl. 13:49 TV: Singleliv-Rasmus har fået ny kønssygdom

- Det er hårdt at stå frem med sådan noget offentligt, men det beviser bare, at han er åben og ærlig, siger Christina om Aalborg-kæresten.

Nordjyden har iscenesat sig selv i programmet som den bramfri fyr, der fortæller om både sine swinger-fantasier og kønssygdomme til sine dates, hvilket har resulteret i, at det var svært at finde den eneste ene.

Men nu synes hans søgen at være ovre. Det betyder dog ikke, at han ikke længere er med i 'Singleliv'.

- Jeg er med i den nye sæson til efteråret, og Christina har også sagt ja til at være med, siger han.

Støtter børn med kræft
Foreløbig er parret dog gået sammen i Rasmus' projekt, der hedder Løb for kræft 2012, som er et motionsløb, der støtter kræftramte børn.

- Min mor døde af lunge-/hjertekræft, så det betyder meget for mig med det løb, siger Rasmus, der nu har fundet en kæreste, der bakker op om projektet.

1 af 2 Christina Koch er blevet smaskforelsket i Rasmus fra 'Singleliv'. (Privatfoto)
2 af 2 Rasmus fra realityprogrammet har fundet en kvinde, der slet ikke er den type, han normalt går efter, men han er glad. (Fotocollage: Facebook/Privatfoto)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen