Ulykkelige Oliver: Måtte ikke sige farvel til sin datter

Grædende Oliver Bjerrehuus taler ud om det hårde brud fra datterens mor

I et nyt program om Oliver Bjerrehuus fortæller han åbent om bruddet fra Gunnvør, der var tæt på at koste ham forholdet til datteren Sigga. (Polfoto: Søren Osgood)
I et nyt program om Oliver Bjerrehuus fortæller han åbent om bruddet fra Gunnvør, der var tæt på at koste ham forholdet til datteren Sigga. (Polfoto: Søren Osgood)

Det er en grædende Oliver Bjerrehuus, seerne møder, når Kanal 4 i næste uge viser en serie om hans turbulente liv.

Her hulker han for åben skærm, da han fortæller om bruddet fra kæresten Gunnvør, som han har datteren Sigga med.

Et brud, der var dramatisk og endte med, at politiet kom forbi.

-Jeg præsterede at komme hjem klokken syv om morgenen og det syntes min kæreste ikke var en god ide. Og det blev hun pissesur over. Og vi kom kæmpemæssigt meget op at slås om det foran vores datter, fortæller han i programmet.

Læs også:

Se også: Oliver Bjerrehuus i voldsomt slagsmål med kæresten

Den behandling gjorde ham så harm, at stridighederne endte korporligt.

- Jeg røg i hovedet på hende og hun kaldte mig psykopat og sagde, at jeg aldrig mere ville se min datter, fortæller en ulykkelig Oliver.

Gunnvør var så rasende, at hun brugte datteren mod kæresten.

Læs også:

Se også: Min søn er ikke voldsmand

- Jeg spurgte, om jeg måtte sige farvel til hende og det måtte jeg ikke. Og så i min panik tog jeg telefonen og sagde, at jeg ville ringe til politiet. Så tog hun min telefon ud af hånden på mig og så røg jeg i hovedet på hende igen. Og jeg trak hende bare i håret, mens hun havde Sigga i hånden. Og så trak jeg hende ned på gulvet og råbte af hende, mens jeg prøvede at få min telefon ud af hånden på hende. Jeg kunne ikke få den og hun skreg og så kom naboerne, fortæller Oliver.

Der absolut ikke mener, det er en episode, han bør huske tilbage på med særlig stolthed.

Læs også:

Se også: Oliver: Slut med det vilde liv

- Det var ikke noget, jeg syntes var sjovt. Lad os lige ødelægge vores datters liv for at finde noget at tage os til. Det er jo forfærdeligt, siger Oliver.

I lang tid måtte han ikke se datteren og luskede sig til daglige besøg i hendes vuggestue. I dag har han samvær med hende, men oplevelsen har præget ham.

Læs også:

Se også: Oliver Bjerrehuus: Jeg har røget den sidste joint

- Jeg føler, jeg har fejlet som far. Jeg kan ikke se mig selv i spejlet. Sådan vil jeg aldrig se mig selv igen. Aldrig. Jeg ved godt, hvad jeg vil gøre. Jeg skal finde en psykolog og så skal jeg bare have fat i mig selv.

I programmet kommer det også frem, at Suzanne Bjerrehuus aldrig fik et godt forhold til sin svigerdatter, ligesom seerne kan høre en bitter samtale mellem Oliver og Gunnvør, som han oprindeligt mødte i Netto og brugte lang tid på at score.

Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen