Milliardærdatter i OL-fight med prinsesse

NYT FRA OVERKLASSEN: En bugnende pengepung møder blåt blod i dressurridning

Anna Kasprzak er ud over OL-deltager arving til en milliardformue. Hun skal arve halvdelen af moderens formue på 11,1 milliarder. (Foto: Ridehesten.com).
Anna Kasprzak er ud over OL-deltager arving til en milliardformue. Hun skal arve halvdelen af moderens formue på 11,1 milliarder. (Foto: Ridehesten.com).

Det er et overlegent hold, Danmark har sendt af sted til OL i disciplinen dressurridning.

For to af de tre deltagere er i bogstaveligste forstand vokset op med den guldske i munden, som kræves for at holde sig på toppen af den hundedyre sport.

Ekstra Bladet kan nemlig afsløre, at en af deltagerne er en af de få, der har udsigt til at blive vaskeægte milliardær.

Læs også:

Se også: Prinsesse Nathalie gift ved kirkebryllup

Hun hedder Anna Kasprzak og er datter af Hanni Toosbuy Kasprzak, der ejer megakoncernen Ecco og har en personlig formue på 11,1 milliard kroner efter faderen, Karl, der døde i 2004.

Som den ene af en søskendeflok på to er Anna dermed udset til at arve intet mindre end lidt over 5,5 milliarder kroner.

Det er da også mor, der sørger for, at den ukendte milliardærarving kan holde sig på hesten og koncentrere sig så meget om sporten, at hun er OL-egnet.

Læs også:

Se også: Dansk prinsessebryllup med genbrugsslør

For da hun af Politiken bliver spurgt, hvilken enkeltperson der har haft størst indflydelse på hendes karriere, lyder det: - Min træner og min mor, der også er min sponsor.

Den pengestærke baggrund fornægter sig da heller ikke i valget af navnet til den hest, hun rider på under OL. Den lystrer navnet Donnperignon - en let omskrivning af den dyre champagne ved navn Dom Perignon.

I London skal hun dyste sammen med prinsesse Benediktes datter, prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, der også peger på familien som dem, der har haft størst indflydelse.

Læs også:

Se også: Fejrede bronze hele natten

- Min far - eller rettere: Mine forældre.

Formentlig kender de to kvinder hinanden fra andre sammenhænge end hestesporten. Karl Toosbuy stod bag den indsamling, der skaffede prins Joachim og prinsesse Alexandra mulighed for at istandsætte Schackenborg, og siden har familien Toosbuy været fast gæst ved Joachims store begivenheder.

Dressurridning kan ses på DR2 i dag samt tirsdag og torsdag i næste uge.

1 af 2 Prinsesse Nathalie er en af de andre deltagere i OL i dressur. (Foto: Joachim Adrian).
2 af 2 Anna Kasprzak er ud over OL-deltager arving til en milliardformue. Hun skal arve halvdelen af moderens formue på 11,1 milliarder. (Foto: Ridehesten.com).

Skærm

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Anders Zacho
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen