Festen er slut: Remees penge er væk

Den tidligere 'X Factor'-dommer og sangskriver er gået i minus i sine selskaber

Remee har tidligere haft rod i økonomien. Under en kærlighedsferie på Bali med sin tidligere kæreste, millionærdatteren Michala Spies, blev der lukket for sangskriverens kreditkort. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Remee har tidligere haft rod i økonomien. Under en kærlighedsferie på Bali med sin tidligere kæreste, millionærdatteren Michala Spies, blev der lukket for sangskriverens kreditkort. (Foto: Thomas Lekfeldt)

Popsnedkeren har længe levet det søde liv med millionvilla på Frederiksberg, luksuslejligheder i Tyrkiet, natklub og modelkærester, men nu synes Remees økonomi at have taget et skud for boven.

Ifølge BT, der har gransket den tidligere 'X Factor'-dommers regnskaber, viser regnskaberne et stort underskud på mere end en kvart million kroner og en negativ egenkapital på 128.000 kroner i selskabet Rambam Holding Aps, der er Remees personlige holdingselskab, der sammenfatter økonomien for alle kunstnerens forretninger.

Ulovlige lån
Ifølge avisen har Remee trukket 1,8 millioner kroner ud til løn til sig selv i 2011, og mere alvorligt også lånt mere end tre millioner kroner til sig selv, hvilket er ulovligt, da man derved kan bruge sit selskab som kassekredit.

- Grunden til, at sådanne lån er ulovlige, er, at det kan være et maskeret udbytte - hvor man trækker de her penge ud af selskabet, uden at man betaler skat, siger Casper Rose, professor i selskabsledelse og international økonomi ved CBS til BT.

Remee har ikke selv udtalt sig til BT.

Læs også:

Se også: Remee har solgt huset

Læs også: Danske kendte - 4. nov. 2010 - kl. 07:36 Remees kreditkort spærret på kærlighedsferie Remees kreditkort spærret på kærlighedsferie

Læs også: Se også: Her er Remees nye kæreste Her er Remees nye kæreste

1 af 2 Remee danner par med undertøjsmodellen Simona Popovic. (Foto: All Over Denmark)
2 af 2 Remee har tidligere haft rod i økonomien. Under en kærlighedsferie på Bali med sin tidligere kæreste, millionærdatteren Michala Spies, blev der lukket for sangskriverens kreditkort. (Foto: Thomas Lekfeldt)
Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen