Linse i kamphumør en gang om måneden

Susan K har kæmpe skattegæld, Kira Eggers har mistet brysterne, Sarah Grünewald er blevet single og Anders Matthesen er blevet konkurrence-tisser

Linse er klar til at uddele bøllebank, hvis hun bliver trådt over tæerne den ene gang om måneden. (Privatfoto).
Linse er klar til at uddele bøllebank, hvis hun bliver trådt over tæerne den ene gang om måneden. (Privatfoto).

En gang om måneden skal man åbenbart ikke træde Linse Kessler over fødderne.

På Facebook advarer hun under dette billede om, hvad konsekvenserne er, hvis det sker.

’Kender I det, når man er lige ved de tider, vi kvinder kommer i, en gang om måneden. Altså, så har jeg i hvert fald 1-2 dage, hvor jeg er vildt urimelig, og hvor min lunte er lidt kortere end normalt. Kan også kaldes for krigshumør. Pyha Linse, temperament, pas på blodtrykket. Hi hi, go aften. Stort smil, og et lille GRRRR.

Så ved vi det.

Susan K i skatteproblemer
Om Susan K er lige så rasende, vides ikke. Men hun står i økonomiske problemer til halsen. Hun har intet arbejde, får ikke dagpenge og har oven i det fået en skattegæld på 50.000 kroner.

Derfor sover realitystjernen på en sofa hos en god veninde i Århus.

- Ja, jeg blev røvrendt af Nikolaj Krøll Madsen, som sørgede for, at jeg fik bartenderjobs. Pengene blev sat ind på min konto og jeg havde fået at vide, at der var betalt skat af dem. Men det var der ikke, siger Susan K.

Læs også:

Sådan kan man fremover opleve hende på ScandalBeauties. (Foto: Thomas Samsøe). Danske kendte - 27. jul. 2012 - kl. 11:10 Nu vil Susan leve af at være fræk

Alle realitystjernerne, der gik ud som gæstebartendere, har fået skattesmæk. Og hos den arbejdsløse Susan gør det ekstra ondt.

- Så nu har jeg sagt ja til to nye programmer og alle pengene skal bruges til at betale gælden. Indtil da er det godt, jeg har min far og mor, siger hun.

Ferie med svigermekanikken
Helt så uheldig er Laura Drasbæk dog ikke. Men hun kommer virkelig ind på livet af den familie, der fulgte med, da hun blev kæreste med Lasse Spang Olsen.

Læs også:

Se også: Drasbæks svoger i underbukse-skandale

’Skal til Frankrig i morgen. Med børn og papbørn og kæreste og mor og kærestens mor, og det er vist hvad man kalder hele pivetøjet. Godt vejret gik amok i dag, for trods jeg tror, det bliver skønt, har jeg slet ikke lyst til at rejse fra DK om sommeren. Men nu da alt mit tøj er blevet vådt af at have hængt på altanen, har mit rejsehumør skiftet. Og tror, det bliver smadder sjovt,’ skriver hun på sin blog.

Konkurrence-tisser
Sjov har Anders Matthesen det også. Med sine egne små lege. Komikeren er nemlig en mand med mange besynderlige vaner.

Nu afslører han i et interview med Ugeavisen Odense, at han har endnu en:

Læs også:

Se også: Matthesen sur på Timm og Gordon

- Jeg synes selv, at jeg har en morsom adfærd. Helt konkret leger jeg lege med mig selv. I øjeblikket har jeg noget med, at jeg godt kan lide at trække ud, Inden jeg er færdig med at tisse, og så skal jeg se, om jeg kan nå at tisse, inden det skyller færdigt, siger han.

Men fortæller ikke om succesraten.

Mister brysterne
Succes har Kira Eggers derimod. Hun taber sig vildt, efter hun er begyndt at bodybuilde. Hun har dog måttet erkende, at den gode form ikke kommer uden tab.

’Mit ’varemærke’ er forsvundet. Ganske givet bortkommet. Fra meloner til trætte mandariner på ingen tid og det efterlader et tomrum. Ikke kun i min bh, men også i min garderobe,’ skriver hun om sin blog om de forsvundne bryster.

På bloggen fortæller hun også, hvordan hun tabte to kilo på tre timer. Det forklarer selvfølgelig en del.

Læs også:

Se også: Kira Eggers indlagt efter væskeophobning

Kira Eggers nye træningsprogram har også konsekvenser for kæresten Dan, der ikke skal regne med det vilde liv på lagenerne, efetr at hun er begyndt at træne som bodybuilder.

’Det ser skidt ud. Jeg vil hellere ha’ mad end sex og jeg tænker meget på mad. Og slet ikke på sex. Det er hvad sådan en diæt gør ved en. Jeg er konstant træt eller uoplagt og jeg vil bare helst spise hele tiden. Jeg spiser mere end de mænd, jeg kender og det virker ikke til, at det er noget der ændrer sig lige med det samme, skriver hun på sin blog.

Sarah single
Danmarks mest sexede tv-vært, Sarah Grünewald fra TV2 Zulu, skal derimod selv ud at finde erotiske oplevelser. Hun er gået fra sin kæreste gennem tre år.

Parret overvejede ellers at købe sommerhus sammen.

- Det var godt, vi ikke nåede det. Jeg fyrede ham og skal ud og slå mig løs for første gang i tre år, siger Sarah.

Læs også:

Frække Sarah Grünewald i en lettere erotisk position.(Foto: Forrest & Bob,inc) Danske kendte - 23. apr. 2012 - kl. 18:15 Danmarks frækkeste tv-vært

Der meddelte kæresten beslutningen et par dage inden Roskilde Festival.

- Han tog det pænt. Han vidste godt, det ikke gik så godt. Vi var lidt for forskellige og så var der lidt tillidsproblemer, siger Sarah.

Der glæder sig til singletilværelsen.

- Jeg nyder at kunne pakke en kuffert og rejse hvorhen jeg vil uden at skulle spørge om lov, siger Grünewald.

Jackie hacket
Jackie Navarro havde ikke givet tilladelse til et besøg i sin server. Jackie, der er initiativtager til SelectedBloggers, har haft ubudne gæster. I sine systemer.

’Så har vi haft besøg af herlige hackere. Underligt nok er min side en af de eneste, som er oppe!, skriver hun med henvisning til, at hendes blog var den eneste, der kunne vises.

Læs også: Danske kendte - 23. mar. 2012 - kl. 21:01 Kendt mor med tømmermænd Kendt mor med tømmermænd

’Samtidig med at siden har været nede, så er jeg blevet forkølet – smukkere bliver det ikke!, skriver hun.

Som det ses på billedet til højre er der da også tid til at nyde sommeren.

1 af 5 Jackie nyder sommeren trods hackerangreb. (Privatfoto).
2 af 5 Susan K. døjer med skatteproblemer. (Foto: Lotta Lemche/TV3).
3 af 5 Sexede Sarah Grünewald er blevet single og skal nu fyre den af. (Foto: Forrest & Bob).
4 af 5 Kira Eggers kæreste, Dan, må nøjes med at kigge på billeder af sin kendte kæreste, der ikke rigtig gider sex, mens hun træner til bodybuilder.
5 af 5 Linse er klar til at uddele bøllebank, hvis hun bliver trådt over tæerne den ene gang om måneden. (Privatfoto).
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen