Stine Kronborg: Nu prøver jeg en sex-dukke

Men Stine Kronborgs nye mand ankom uden lappegrej

Stine havde bestilt Butch, så stor var skuffelsen, da en ved navn Peter dukkede op. Og så manglede der endda lappegrej, hvis han skulle tabe pusten. (PR-Foto).
Stine havde bestilt Butch, så stor var skuffelsen, da en ved navn Peter dukkede op. Og så manglede der endda lappegrej, hvis han skulle tabe pusten. (PR-Foto).

Stine Kronborg havde ellers udset sig den perfekte, amerikanske mand, Butch. Og bestilt, betalt for og glædet sig til ham.

Så skuffelsen var stor, da det var den forkerte, en ved navn Peter, der dukkede op.

Danseren, der bor og arbejder som burlesquedanser i Sydney, skulle bruge en oppustelig mandedukke til sit nye show.

Læs også: Se også: Stine Kronborg: Kun tid til uforpligtende sex Stine Kronborg: Kun tid til uforpligtende sex

- Først og fremmest har de sendt en forkert, og jeg kan ikke engang nå at få ham byttet, fordi mit show er i næste uge. Jeg havde bestilt en med aftagelig penis og to ' love'-huller, forklarer Stine.

For en sikkerheds skyld havde hun også købt et reparations-kit, så hun kunne lappe ham, hvis luften gik af ham, når de havde været i nærkontakt.

- Men den, der ankom, var bare en almindelig dukke uden noget ekstraudstyr. Dog stadig med penis, griner Stine.

Læs også: Se også: Stine Kronborg: - Jeg bløder mellem mine ben Stine Kronborg: - Jeg bløder mellem mine ben

Lappegrejet må hun nu finde et andet sted, for det har vist sig, at dukkemanden slet ikke kan holde pusten efter anstrengelserne med Stine.

- Luften fiser lige ud af ham, så jeg er temmelig desperat for at finde en ny her i Australien.

1 af 2 Stine Kronborg, der bor og arbejder i Sydney som burlesque-danser, skal bruge en oppustelig mandedukke til sit nye show. (Foto: All Over Press/Helle Skram de Fries).
2 af 2 Stine havde bestilt Butch, så stor var skuffelsen, da en ved navn Peter dukkede op. Og så manglede der endda lappegrej, hvis han skulle tabe pusten. (PR-Foto).