Thomas Eje gift for anden gang

Denne gang var det Langt fra Las Vegas

Da Thomas og Katherine blev gift i Las Vegas, var det i en limousine. Det var ikke mindre smukt i Sønderborg. (Foto: Anders Brohus).
Da Thomas og Katherine blev gift i Las Vegas, var det i en limousine. Det var ikke mindre smukt i Sønderborg. (Foto: Anders Brohus).

Næsten fem år efter, at Thomas Eje og Katherine Scrivens blev gift med hinanden i Las Vegas, blev parret i går gift for anden gang.

Med familie og venner som vidner sagde de ja til hinanden på Sønderborg Rådhus, hvor de endnu engang slog fast overfor hinanden, at de har valgt hinanden.

- Vi ønsker at slå en tyk streg under det, fortalte Thomas Eje forud for begivenheden.

Læs også:

(Foto: Anders Brohus) Danske kendte - 25. apr. 2011 - kl. 22:36 Thomas Eje: Jeg har jernvilje

Det var dog knap så glamourøst, da Sønderborg lagde grund til den anden omgang lykke.

Første gang foregik nemlig i spillebyen Las Vegas, hvor Thomas og Katherine ankom i en lyserød Cadillac til The Little White Wedding Chapel, hvor også Søren Rasted og Lene Nystrøm i sin tid valgte at blive gift i al hemmelighed.

Vielsen foregik i den opsigtsvækkende bil og stod på, da Thomas Eje stadig prøvede at etablere sig som entertainer i Nevada-byen.

Læs også:

- Der er ingen andre som Thomas. Han har et stort hjerte og tror altid det bedste om andre mennesker, siger Katherine, som er åbenlyst forelsket i sin mand. Her fotograferet foran parrets 700 kvadratmeter store galleri, Galleri Eje. (Foto: Anders Brohus) Danske kendte - 24. apr. 2011 - kl. 20:18 Thomas Eje: Jeg lever livet stort

- Men hvorfor blive gift to gange, Thomas?

- Det er da et glædeligt budskab, siger han.

Parret havde kendt til hinandens eksistens et par år, men da de mødtes i spillebyen, hvor de begge udstillede på samme galleri, slog lynet ned.

Læs også: Se også: Jeg skjulte mig i fem år Jeg skjulte mig i fem år

- Vi har kendt hinanden et pænt stykke tid via vores fælles interesse for kunst, indtil det pludselig en dag sagde ’bang’, har Eje tidligere fortalt.

Katherine Scrivens har engelske forældre, men mødte en dansk mand og slog sig ned i landet i den anledning.

Siden brylluppet i Las Vegas har Thomas Eje boet i Sønderjylland med sin kone, som han er så glad for, at han ikke kan få nok papirer på hende.

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen