Gitte Nielsen: Mit hjerte er hos Stallone

Danske Gitte Nielsen var papmor for Sage Stallone i to år. Hun husker den nu afdøde Stallone-søn som en 'meget sød og genert dreng'

Gitte Nielsen husker Sage som en kærlig og genert dreng. Selv har hun nu fire drenge, men ingen med Sylvester Stallone. (Foto: Bo Nymann)
Gitte Nielsen husker Sage som en kærlig og genert dreng. Selv har hun nu fire drenge, men ingen med Sylvester Stallone. (Foto: Bo Nymann)

Det røg chokbølger gennem Hollywood, da Sylvester Stallones søn Sage Stallone i fredags blev fundet død i sit hjem efter en overdosis piller.

Læs også:

Se også: Stallone brudt sammen: Sønnen fundet død

Den danske skuespiller, model og Ekstra Bladets brevkasseskribent Gitte Nielsen var i 80'erne gift med Sylvester Stallone og var derfor meget tæt på hans børn. I to år tog hun rollen som stedmor til den nu afdøde filmmand på sig, og også hun er rystet over den triste nyhed.

- Det er frygtelige nyheder for alle. At miste et barn må være det værste, der kan ske for forældre, skriver Gitte Nielsen i en mail til Ekstra Bladet.

Læs også:

Se også: Stallone: Vil føle det forfærdelige tab for evigt

Sød og genert
Fra 1985 og to år frem kunne Gitte sætte det prominente efternavn Stallone efter sit pæredanske pigenavn. Under ægteskabet var forholdet til både Sage og hans lillebror Seargeoh godt, og hun husker den nu afdøde Sage som en kærlig og sød dreng.

'Jeg kendte Sage fra han kun var ni, ti år gammel. Han var en meget sød og genert dreng', skriver Gitte Nielsen.

Læs også:

Se også: Intet tyder på selvmord hos Stallone-søn

Hende og Stallones ægteskab sluttede for mere end 25 år siden, men alligevel er de forblevet venner, så selv om Gitte Nielsen i dag er gift på ny og selv har fået fire drenge, går hendes tanker i disse dage til sin tidligere mand og hele Stallone-familien.

'Jeg ved, at Sylvester og Sages mor, Sasha, er knuste og i chok. Mit hjerte og mine tanker går ud til alle i Stallone-familien', skriver Gitte Nielsen.

Overdosis var en ulykke
Sage Stallone blev fundet i sit hjem i Hollywood fredag eftermiddag, hvor han havde taget en overdosis piller.

Læs også:

Se også: Stor mystik om Stallone-søns død

Hverken familie, venner eller politiet mener, at det er selvmord, eller at der ligger er forbrydelse bag. Ifølge Sages advokat gennem 15 år, George Braunstein, så har det efter alt at dømme været en tragisk ulykke.

- Jeg er overbevist om, at det er en ulykke, siger George Braunstein til flere amerikanske medier.

Ifølge politiet i Los Angeles har Sages lig ligget tre til syv dage, før han blev fundet.

Læs mere om Sage Stallones død i dagens udgave af Ekstra Bladet - læs blandt andet Sylvester Stallones danske ven Sven-Ole Thorsens reaktion.

1 af 3 Sage Stallone blev 36 år. (Polfoto)
2 af 3 Sylvester og Gitte blev gift i 1985, men ægteskabet holdt kun to år. (Foto: AP)
3 af 3 Gitte Nielsen husker Sage som en kærlig og genert dreng. Selv har hun nu fire drenge, men ingen med Sylvester Stallone. (Foto: Bo Nymann)

Skærm

Mest læste i flash!
Hent flere