Mads Mikkelsen laver film i Østrig

Den danske skuespiller Mads Mikkelsen er netop nu i Østrig for at indspille scener til den europæiske road-movie 'Move On'

Mads Mikkelsen poserer her med en skønhed fra Østrig, som tilsyneladende også er med i det store filmprojekt 'Move On' . (Foto: All Over Press)
Mads Mikkelsen poserer her med en skønhed fra Østrig, som tilsyneladende også er med i det store filmprojekt 'Move On' . (Foto: All Over Press)

Mads Mikkelsen medvirker netop nu i Østrig i en europæisk road-movie med titlen 'Move On' finansieret af det tyske gigantfirma Deutsche Telekom og deres mobilenhed T-Mobile.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mads Mikkelsens kannibal kommer til Danmark

Filmprojektet involverer hele 11 europæiske lande, hvor publikum også har indflydelse på en enkelte elementer af filmen, heriblandt navnene på de medvirkende, musikken og locations.

Det store filmprojekt bliver instrueret af den danske filminstruktør Asger Leth, der blandt andet er kendt for sin dokumentarfilm 'Ghost of Cite Soleil' og Hollywood-filmen 'Man on a Ledge'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mesterinstruktør roser Mads Mikkelsen

- Mads Mikkelsen spiller en lidt lurvet helt, der stiger af en båd i Rotterdam, før han rejser tværs gennem Europa for at aflevere en mystisk sølv-kuffert, fortæller Asger Leth og afslører, at Mads Mikkelsen undervejs vil møde en kvinde eller to.

Hvert af de deltagende europæiske lande skal bidrage med en fem til otte minutters lang kortfilm, der senere skal klippes sammen til en hel spillefilm, der har foventet premiere til september.

Mads Mikkelsen rejser altså netop nu Europa rundt, før han senere på året skal spille hovedrollen som selveste Hannibal Lechter i den amerikanske tv-station NBC's nye store tv-serie 'Hannibal'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Mads og Lars Mikkelsen i dansk-produceret western1 af 3 Et helt frisk billede af Mads Mikkelsen taget i hovedstaden i Østrig, Wien.(Foto: All Over Press)
2 af 3 Mads Mikkelsen rejser Europa rundt, før han senere på året skal til USA og indspille den store tv-serie 'Hannibal', hvor han har fået hovedrollen som Hannibal Lechter.(Foto: All Over Press)
3 af 3 Mads Mikkelsen poserer her med en skønhed fra Østrig, som tilsyneladende også er med i det store filmprojekt 'Move On' . (Foto: All Over Press)
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen