TV: Er du dum, Pernille? Joooh, neeej, joooh?

Det bliver lige nu diskuteret, hvorfor Paradise-Pernille roder sådan rundt i ordene, som hun gør. Bedøm selv her, om hun spiller skuespil eller ej. SE TV-KLIP

Den tidligere Paradise Hotel-deltager Pernille Nygaard har de seneste dage fået utrolig meget opmærksomhed på nettet, efter hun har smidt en række selvproducerede videoer op på sin personlige profil på Facebook.

Hun siger, at hun lavede videoerne for at promovere sin release-party på sin nye musiksingle, der foregår på fredag på diskoteket Penthouse i København.

Men videoerne er blevet bemærket for noget helt andet. På optagelserne vælter realityansigtet nemlig rundt i ord og sætninger.

Hun nævner blandt andet, at der er mange 'norskere' i byen, at hun ikke vil 'træde folk over ørerne', og at videoerne har skabt 'rognerock'.

Skuespil eller bare blank?
Den åbenlyse roden rundt i ordene har fået tusindvis af Facebookbrugere til at spærre øjnene op, og mange diskuterer nu, hvorvidt Pernille spiller skuespil - eller om hun virkelig bare ikke er særlig godt begavet.

Ekstra Bladet TV mødte Pernille Nygaard til en lille snak om, hvorfor hun opfører sig, som hun gør. Her hævdede hun hårdnakket, at hun på ingen måde spiller skuespil.

Se det i tv-klippet herover.

SE FLERE TV-KLIP PÅ EKSTRA BLADET HER

Spiller Pernille Nygaard skuespil i sine videoer?

Se resultat

Spiller Pernille Nygaard skuespil i sine videoer?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen