Basim forvekslet med Chris Brown

Sangen 'Heartbeat' af den danske sanger Basim er blevet leaket på internettet som et nyt Chris Brown-track. Sangen er allerede hørt 2,7 millioner gange, og nu læner Basim sig op af et amerikansk gennembrud

Måske ligner Basim ikke Chris Brown. Men der er ca. 2,7 millioner mennesker, der mener, at hans musik ligner Chris Browns musik. De har nemlig hørt Basims nummer 'Heartbeat' på YouTube i den tro, at det var et nyt nummer af Chris Brown.(Foto: Mogens Flindt)
Måske ligner Basim ikke Chris Brown. Men der er ca. 2,7 millioner mennesker, der mener, at hans musik ligner Chris Browns musik. De har nemlig hørt Basims nummer 'Heartbeat' på YouTube i den tro, at det var et nyt nummer af Chris Brown.(Foto: Mogens Flindt)

De ligner ikke umiddelbart hinanden. Til gengæld er der mange, der mener, at de lyder som hinanden.

En endnu uudgivet Basim-sang, 'Heartbeat', hitter lige nu på YouTube i Chris Browns navn. Indtil videre er videoen blevet vist mere end 2,7 millioner gange.

Hør Basims sang Heartbeat her

På YouTube bliver Basims sang afspillet, mens der i selve videoen hele tiden er et stillbillede af Chris Brown.

LÆS OGSÅ:

Se også: Basim: Sådan får man succes efter X Factor

- Det er selvfølgelig overraskende at se et nummer, jeg har arbejdet på, pludselig bliver leaket på nettet som et nyt Chris Brown-track, siger en glad Basim.

Han er også meget begejstret for alle de positive tilkendegivelser på YouTube.

- Jeg er meget glad for alle de rosende ord, der bliver skrevet, og det samme er de amerikanske pladeselskaber.

Den 20-årige sanger skrev og indspillede 'Heartbeat' i Atlanta for to år siden. Her arbejdede han sammen med Nate Butler, der tidligere har leveret hits til Sugababes og Backstreet Boys. I samme forbindelse var han til sit første møde med Interscope i Los Angeles. Og de har holdt kontakten siden.

Lige nu er Basim på ferie med sin mor i Marokko, men han vil lynhurtigt følge op på den amerikanske succes.

- Planen er at prøve at komme afsted til USA hurtigst muligt. Jeg har 16 koncerter i august i Danmark og jeg har også et dansk album, jeg gerne vil gøre færdigt. Men jeg glæder mig til at komme videre med det internationale materiale. Det tyder jo på, at folk kan li' det.

1 af 4 Basim vil til USA så hurtigt som muligt og følge op på sin usædvanlige succes på YouTube.(Foto: Mogens Flindt)
2 af 4 Chris Brown ses her under en koncert for fuld udbæsning. (Foto: AP)
3 af 4 Her modtager Chris Brown prisen for bedste mandlige performer i R & B under Bet Awards den 1. juli.(foto: AP)
4 af 4 Måske ligner Basim ikke Chris Brown. Men der er ca. 2,7 millioner mennesker, der mener, at hans musik ligner Chris Browns musik. De har nemlig hørt Basims nummer 'Heartbeat' på YouTube i den tro, at det var et nyt nummer af Chris Brown.(Foto: Mogens Flindt)
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen