Rasmus vil være Mr. Gay

SEX-FACTOR: Finalisten fra forårets ’X Factor’ har fundet nye karrieremuligheder

Rasmus Hansen, der blev kendt for sin duo med sangerinden Phuong i X Factor, vil nu være Mr. Gay.(Foto; Mogens Flindt)
Rasmus Hansen, der blev kendt for sin duo med sangerinden Phuong i X Factor, vil nu være Mr. Gay.(Foto; Mogens Flindt)

Forhåbentlig er dommerne venligere end i ’X Factor’, når Rasmus Hansen om et par uger stiller op til Mr. Gay.

Den 19-årige sanger er sammen med ni andre med i kapløbet om at blive den danske repræsentant i to internationale Mr. Gay-konkurrencer næste år.

I foråret nåede han kun til første runde i ’X Factor’ sammen med makkeren Phuong, før Pernille Rosendahl gjorde kort proces og valgte dem fra til fordel for Katrine.

LÆS OGSÅ:

Phuong var helt knust efter det hurtige exit. Her forsøger duoens bøddel, Pernille Rosendahl, at sige et par trøstende ord. (Foto: Mogens Flindt) TV - 10. feb. 2012 - kl. 23:39 TV: Phuong & Rasmus: Danmark har ikke været søde ved os

– Jeg overvejede at stille op allerede sidste år. Men så meldte jeg mig til ’X Factor’ i stedet for. Men nu vil jeg prøve det, fortæller Rasmus, der får opbakning fra sin tre år ældre kæreste, der også hedder Rasmus.

– Vi blev kærester efter ’X Factor’. Vi har været sammen i fire måneder, men vi har kendt hinanden i et års tid.

Mr. Gay er ikke for de generte. Deltagerne bliver sendt gennem tre runder – først i bar overkrop, når de skal på catwalken i badetøj.

– Jeg er ikke trænet, og jeg er heller ikke gået i gang med at træne for at blive muskuløs. Jeg er slank og glad for min krop, som den er, forklarer Rasmus, der også senere skal optræde gå catwalk i eksklusivt tøj og optræde i en talentrunde. Her kan han vælge mellem at synge eller f.eks. strippe.

– Jeg vil gerne synge. Men jeg ved ikke, hvad det skal være endnu. Jeg har allerede mødt de andre deltagere – vi har været ude og spise sammen. De er alle sammen meget flinke, og det virker slet ikke som en konkurrence endnu. Men jeg har selvfølgelig tænkt mig at gøre mit bedste for at vinde.1 af 5 Rasmus og Phuong nåede kun til første runde i X Factor.(Foto: Anthon Unger)
2 af 5 Et smukt par. Men nu går Rasmus solo.(Foto: Mogens Flindt)
3 af 5 Således oplevede vi Rasmus og Phuong på tv under deres deltagelse i X Factor. (Foto: Mogens Flindt)
4 af 5 Stilfuldt.(Foto: Anthon Unger)
5 af 5 Rasmus Hansen, der blev kendt for sin duo med sangerinden Phuong i X Factor, vil nu være Mr. Gay.(Foto; Mogens Flindt)
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen