Anders tabte 13 kilo

Tv-værten har smidt fedtet og er blevet fit for fight

13,1 kilo tabte Anders Lund Madsen sig på tre måneder. Som sidegevinst er kondien blevet bedre og musklerne større. (Foto: Lotte Arndal Spa).
13,1 kilo tabte Anders Lund Madsen sig på tre måneder. Som sidegevinst er kondien blevet bedre og musklerne større. (Foto: Lotte Arndal Spa).

Vi kender ham som den lille prop, der sidder og putter sig i en sofa, mens han taler med kendte mennesker i ’Talkshowet’.

Men nu er hvalpefedtet blevet brændt af Anders Lund Madsen med rasende fart.

Tv-værten har netop været gennem 12 ugers effektiv bootcamp hos Lotte Arndal og resultatet er overvældende, som billedet viser.

Læs også:

Se også: Fedeaben er gået på kur

13,1 kilo er blæst af kroppen og fedtmassen er reduceret med imponerende 22 procent, melder Lotte Arndal.

Men her stopper succeshistorien ikke. Omkredsen af armene er reduceret med 4,5 centimeter, benene fire centimeter, taljen 15 centimeter og brystet ti centimeter.

Samtidig kan den 48-årige komiker prale med at have forbedret sit kondital med 85 procent, ligesom hans styrke er forbedret med 160 point.

Læs også:

Se også: Anders Lund Madsen far igen

Og Lotte Arndal, der har affedtet en række kendte, har kun rosende ord til overs for sin nye elev.

- Som man kan se på målingerne, har Anders gennemgået en absolut fremragende udvikling gennem de 12 uger. Han har flyttet sig mere, end man troede muligt - både personligt og fagligt. Han er kommet fra at have en form, der vist næsten var ikke-eksisterende, til at gå op i forløbet med liv og sjæl og yde 100 procent hver gang, han har været til træning hos os. Vi er bare glade for at have hjulpet Anders med at opfylde hans ønske om at blive en flot fyr, siger træneren.

Inden Anders Lund Madsen gik i gang med træningen, dumpede han i samtlige styrketest og stabilitetstest af mave og ryg. Alligevel endte han med den mest markante fremgang i konditallet af alle deltagerne.

Læs også:

Se også: Anders Lund Madsen: Månedsløn - 150.000

Anders Lund Madsen har ikke selv kommenteret det markante skift i kropsformen, men han har tidligere fortalt, hvad det var, der drev ham til at gå i skarp træning.

’Jeg havde meldt mig på grund af min seneste søn, hvis fødsel mindede mig om, at jeg pinedød simpelt hen er nødt til at overleve i mindst 20-30 år endnu for ikke at tabe fuldkommen ansigt overfor de andre forældre henne til forældremøderne i hans kommende folkeskoleklasse. Og hvis jeg skal leve så længe, så er jeg nødt til at stramme en smule op rent fysisk, har han tidligere skrevet på Arndals hjemmeside.

Læs også: Hed ferie i Thailand

Han var da heller ikke i tvivl om, hvad det var der gjorde, at maveskindet blev spændt til det yderste.

'Jeg er god til at æde. Og jeg mener æde. Ikke bare spise – det var i gamle dage. Jeg æder virkelig, indtil jeg er mæt, og når jeg er mæt, så fortsætter jeg med at spise. Fordi det smager så vanvittig godt.'

Nu har han en god grund til at holde køleskabsdøren lukket.

1 af 2 Sådan så Anders Lund Madsen ud inden, han gik i bootcamp. (Arkivfoto: Claus Bjørn Larsen).
2 af 2 13,1 kilo tabte Anders Lund Madsen sig på tre måneder. Som sidegevinst er kondien blevet bedre og musklerne større. (Foto: Lotte Arndal Spa).
Mest læste
Mest læste
Seneste i flash!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Steffan Kærulf Frandsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen