Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Maria Donna raser over pinlig afsløring

Sangerinden sender vrede mails til journalister, fordi hendes 'hovedrolle' i Hollywood-film blev afsløret som yderst urealistisk

Maria Donna er stolt over, at hun skal spille en kvinde på 28 år - selv om hun er 37 år. Hvis filmen altså overhovedet bliver til noget. (Foto: All Over Press)
Maria Donna er stolt over, at hun skal spille en kvinde på 28 år - selv om hun er 37 år. Hvis filmen altså overhovedet bliver til noget. (Foto: All Over Press)

Først meldte hun ud med brask og bram, at hun havde fået en hovedrolle i Hollywood. Så afslørede ekstrabladet.dk, at det mildest talt var en sandhed med modifikationer. Manuskriptet til filmen var end ikke skrevet færdigt, ligesom den aldrende bagmand indrømmede, at der hverken var penge, skuespillere eller noget som helst andet på plads.

Læs også:

Se også: Maria Donnas luftige Oscar-drøm

Og så blev den syngende rengøringsdame, Maria Donna, skumrasende! Hun blev så gal, at hun gik til tasterne og spyede mails ud til flere journalister på Ekstra Bladet. Og skal man tro antallet af udråbsregn i hendes hilsner, har sangerinden for alvor været tosset. 18 styks blev det til i de to mails, der til gengæld er uden et eneste punktum.

Det er ikke kedelig læsning. Den kvindelige journalist, der afslørede de luftige filmplaner, får at vide, at hun slet ikke har forstand på tingene, og - direkte citeret, inkl. stavefejl - lyder det:

'Men inu engang har jeg lært og forstået at du jo må lide under janteloven'.

Maria Donna slutter sin længere svada med følgende bevingede ord:

'Du er ikke andet end et surt opstød for mig, og halvdelen af den danske befolkning!! Tillykke med årets titel som hysterisk kvinde!!!'.

Læs også:

Se også: Maria Donna forsvarer luftigt filmprojekt

En anden journalist får følgende meddelelse:

'Det er med tristhed at du kan viderebringe beskeden fra mig at eb ikke skal kontakte mig mere, da jeg fremover ikke ønsker at udtale mig til bladet!!'.

Det er hermed taget til efterretning på ekstrabladet.dk, som lover at følge Maria Donnas spændende filmprojekt tæt.

Læs også:

Se også: Maria Donna får hovedrolle i Hollywood

Mest læste i flash!
Seneste i flash!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen